Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Fiaskoen var total

Clio Cup - DK 
20/09/05 

Clio Cup- for Peter Ager i Clio Cuppen
For Team MotorMaster køreren Peter Ager gik weekendens Padborg Super Prix slet ikke som han havde håbet på, og han måtte skuffet tage hjem til Esbjerg uden point.
 

I den frie træning lørdag formiddag kørte Peter sig ind på 12. pladsen, nøjagtig midt i det 23 biler store felt, hvor tiderne i toppen ligger meget tæt.
Hans tid på 1:06,339 kunne han desværre ikke gentage i tidtagningen, hvor han med tiden 1:06,873 må se sig henvist til 18. pladsen - igen er tiderne meget tætte, og kun 1,5 sekund skiller Peter fra pole tiden!


(Foto: Motorsporten.dk)

Efter en fair tidtagning, blev det tid til det første heat, et heat som blev kørt i regnvejr.
Her fik Peter en fin start, han var efter første omgang rykket op på 11. pladsen, og lå lige i slipstrømmen på manden på 10. pladsen, da denne besluttede sig for at bremse tidligt for enden af langsiden, for at undgå et sammenstød, så undveg Peter til højre og måtte tage den lange tur gennem pitten - det er noget der koster rigtig mange placeringer på Padborg Park.
Men ikke nok med det, han blev efterfølgende idømt en 20 sekunders tidsstraf for at have kørt for hurtigt i pitten, så slutresultatet her blev en 19. plads.

Til det andet løb havde Peter startplacering som nummer 17, og igen gik starten fint, men endnu en gang måtte han undvige for enden af langsiden, og tage den lange tur gennem pitten.
Herefter var der ikke rigtig mulighed for at genvinde de tabte placeringer, så slutresultatet blev en 22. plads.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Det er sådan en weekend man helst vil glemme - det blev en total fiasko, den eneste trøst var at vi kom hjem med en bil uden buler denne gang" - udtaler Peter Ager - "det er nu planen at vi tager en enkelt testdag på Jyllands-Ringen, så vi er velforberedte til årets sidste løb."

Sidste løb i år er DM Finalen som køres på Jyllands-Ringen den 1. og 2. oktober.
Med de to gange nul point på Padborg Park, ligger Peter her inden DM Finalen på 14. pladsen i mesterskabet, med gode chancer for at rykke ind i top ti.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 18/09/05 - Padborg Park - Clio Cup - DK
  •