Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Citroen SAXO Cup

To podie placeringer til Claus

Saxo Cup 
19/09/05 

Claus Christensen var en af de Saxo Cup kørere der tog hjem fra Padborg Park med gode resultater i bagagen - det blev til to podie placeringer.
 

Claus startede weekenden på bedste vis, da han under lørdagens fri træning satte hurtigste tid, under den flotte efterårssol var han knap 0,3 sekund hurtigere end Leon Sørensen på anden pladsen.


Claus Christensen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Lørdag eftermiddag i kvalifikationen byttede de to kørere plads, her sluttede Claus 0,041 sekund bag Leon, dermed var en startplacering i første række til søndagens løb et faktum.

Begge lørdagens kørsler blev kørt i solskin og på en dejlig tør bane, men søndag viste vejrguderne sig ikke fra den venlige side, og det var meget koldt da kørerne skulle på banen første gang.
Claus havde dog et godt setup til disse forhold, og han holdt sin anden plads helt frem til målstregen.

Til søndagens andet løb var vejret skiftet endnu en gang - her regnede det, så det var endnu en ny og stor udfordring til kørerne i Saxo Cup klassen.


Starten på Saxo Cup kørernes andet løb.
(Foto: Motorsporten.dk)

Da løbet blev startet, skød Claus frem og han var første mand for enden af langsiden, denne placering holdt han de første 6 ud af de 10 omgange, så spandt han rundt på den meget glatte bane, og inden han igen var på rette kurs var en del af konkurrenterne smuttet forbi.
Dette slog dog ikke Claus ud, hen over de sidste fire omgange kørte han sig tilbage på tredje pladsen, han var kun knapt to sekunder fra vindende Thomas Wulf.

"Tidtagningen gik ganske fornuftigt, og i det første heat kunne Leon trække fra feltet, vi kørte begge tider der lå under banerekorden, men jeg kunne ikke komme forbi ham" - udtaler Claus Christensen - "Jeg fik en rigtig god start på andet heat, men må have ramt noget olie nede i Yokohama hårnålen, for som et lyn fra en klar himmel, så spandt bilen bare, det var lidt en skam at jeg ikke fik den første plads!"

Ved den efterfølgende rulning af Saxo Cup raceren, viste det sig at Claus' racer manglede 6 heste kræfter samt en del på momentet - noget der nok skal blive rettet på til sæsonens sidste løb - DM Finalen der køres på Jyllands-Ringen den 1. og 2. oktober.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • 18/09/05 - Padborg Park - Saxo Cup
 •  
   

  Citroen SAXO Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her