Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Pro-Four Racing tilfredse

Clio Cup - DK 
19/09/05 

Clio CupDer var travlhed hos Pro-Four Racing lige fra start, da man mødte op på Padborg Park. Bl.a. opdagede man en defekt gearkasse i en af teamets biler.
 

Pro-Four Racing fik travlt fredag aften da man havde fået stillet telt og hele teamets stand op. Gearkassen i Brian Mikkelsens bil var gået i stykker, men mekanikerne fik lavet gearkassen i løbet af aftenen og noget af natten. En spidshjulsaksel var brækket, men blev skiftet så hurtigt som det nu kan lade sig gøre. Så det var med en frisk gearkasse at Brian Mikkelsen kunne køre ud til lørdagens træning og tidtagning. En tidtagning hvor han sluttede som fjerdehurtigste.

Til gengæld var der kun den sædvanlige slutklargøring af teamets andre biler. Tidtagningen gik også ganske fornuftigt. Brian Mikkelsen blev som førnævnt nr. 4, Kasper Jensen nr. 9, Rune Simoni nr. 10, Camilla Stephansen nr. 14 og Jesper Vestergaard i udlejningsbilen nr. 20. Jesper Vestergaard har ikke kørt fast i bilen i år, men lærer for hver gang han er ude at køre, og forbedrer sig hele tiden, hvilket heatresultaterne fra Padborg Park også viser.

Første heat blev kørt søndag formiddag mens det endnu ikke var begyndt at regne. Her måtte Brian Mikkelsen udgå allerede efter første omgang på grund af en punktering. Til gengæld fik Kasper Jensen vist sit talent her og sluttede på podiet på andenpladsen efter gæstekøreren Jan Magnussen der fik vist at det ikke er noget problem for ham at styre én Renault Clio rundt på Padborg Park. Rune Simoni gjorde igen godt og sluttede på syvende pladsen. Camilla Stephansen nåede næsten sin målsætning - nemlig at slutte i top 10. Det blev til én placering som nr. 11 for Camilla. Jesper Vestergaard blev nr. 16 i første heat efter fornuftig kørsel.


Kasper Jensen kom igen på podiet med en andenplads i første heat
(Foto: Motorsporten.dk)

Andet heat blev kørt senere over middag, og nu var det blevet regnvejr. Trods det glatte føre, blev der her kørt noget ganske godt race. For Pro-Four Racings kørere blev det desværre ikke til en gentagelse af første heats podieplacering. Rune Simoni gjorde det igen flot og var en overgang med i kampen om fjerdepladsen. Men der var andre spillere på banen også. Brian Mikkelsen kørte sig flot op efter ikke at have fuldført første heat og sluttede som nr. 6, Rune Simoni gentog sin syvendeplads fra første heat, Camilla Stephansen sluttede som nr. 12, Jesper Vestergaard som nr. 14 - rigtig godt kørt af Jesper, som igen fik roser af teamchef Peter Faarborg. Kasper Jensen oversatsede ved en nedbremsning for enden af langsiden, og måtte en tur gennem pittet. Det betyder mange mistede placeringer, og han sluttede andet heat som nr. 18.


Rune Simoni gjode det igen godt - her foran Brian Mikkelsen
(Foto: Motorsporten.dk)

Men der var også travlt uden for banen for Pro-Four Racing. Camilla Stephansens fanklub havde sammen med avisen BT arrangeret en tur til Padborg Park, og var bl.a. gæster hos teamet. Desuden havde en af teamets trofaste medarbejdere fødselsdag, som blev holdt lørdag aften. Der var masser af gæster i teamets telte i ryttergården hele weekenden. Peter Faarborg kunne søndag aften bl.a. konkludere:

"Vi har haft over 250 gæster i løbet af weekenden, og alt er forløbet rigtig godt. Vi kan igen glæde os over en podieplads takket være Kasper Jensens andenplads i første heat. En stor cadeau til Rune Simoni, der igen viste sit talent og også denne gang kørte rigtig stabilt. Brian Mikkelsen var uheldig i første heat med sin punktering, men i andet heat viste han hvad han står for. Camilla gjorde igen flot og nærmere sig mere og mere sin egen målsætning. Hun ved at hun kan, og gør det flot. Og Jesper Vestergaard vænner sig mere og mere til bilen og racet i klassen, så også flot af ham."

"Derudover må vi ikke glemme at sende en stor lykønskning til Per Poulsen i Automester teamet som i ugens løb er blevet far. Som alt er forløbet for teamet her i weekenden kan vi kun være tilfredse. Nu ser vi frem til at klassen og selvfølgelig Pro-Four Racing kørerne kan få en flot finale om to uger på Jyllandsringen."

Dons

Læs mere om:
  • 18/09/05 - Padborg Park - Clio Cup - DK
  •