Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Når man kører BMW kan alt ske

DTC Cup 
19/09/05 

Efter at have vist de gode takter, desværre uden at høste frugterne, ved Grand-Prixet på Jyllands-Ringen, var det et forventningsfuldt Team Connection Inkasso der mødte frem til Padborg Super Prix.
 

Forventningsfulde efter at vise at bilen kører godt, at køreren styrer godt og at mekanikerne laver en god opsætning! Efter problemer med sporingen, som følge af de hårde curbs i chikanen sluttede tidstagningen skuffende. 20. bedste tid.

MEN når man kører BMW kan alt ske! Og iført regnsvejrsdæk havde Mike jo godt overblik over feltet - der nede bagerst! Når der ikke er noget at tabe, ja så kan man jo ligesågodt satse. BMW'en blev justeret lidt hårdere ind - og så gik det over stok og sten.

Prefinalen blev brugt til at avancere 6 pladser - hvilket foregik forholdsvis udramatisk. Nogle få buler i kofangere, både for og bag - men ellers uden problemer.

Fra plads nummer 14 så køen foran mere overskuelig ud - og med en super start var der pludselig reelle stillinger at slås om. Mike presser BMW'en på den regnglatte bane, udnytter sin store erfaring og passerer bl.a. Michael Carlsen, Rene Rasmussen og en kort overgang også Casper Elgaard.

BMW'en viste at den kører godt, mekanikerne viste at de kunne lave en god opsætning og køreren viste at han kørte godt. Og sådan endte Mike, BMW'en og Team Connection Inkasso denne weekend på en samlet 8. plads og en vigtig 2. plads i privatcuppen!

Mike ligger nu nummer 5 i privatcuppen. Næste løb er sæsonens sidste. Mesterskabet er stadig uafgjort.


Læs mere om:
  • 18/09/05 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •