Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Den omvendte verden

Danish
Touringcar
Challenge 

18/09/05 

Baghjulstrækkerne var langt fremme i Super Pole
Dagens Super Pole-konkurrence var lidt den omvendte verden. Normalt plejer Team Den Blå Avis' Toyota Corollaer at klare sig bedst, da de har nemmere ved at få varme i deres dæk end feltets baghjulstrukne biler.
 

Men denne gang kneb det gevaldt for både Henrik Lundgaard, Hedensted, og Jan Magnussen, England, at sikre sig det fornødne vejgreb, og Super Pole endte dermed med femte- og tiendebedste tider for dem.

Til gengæld var Team Essex Invests to bedste kørere længere fremme end normalt i den ensomme kamp mod stopuret. Tredje- og fjerdebedste tid blev det til for henholdsvis John Nielsen, England, og Casper Elgaard, Århus, hvor sidstnævnte endda sluttede sin Super Pole-omgang af med et spin efter målstregen!

Feltets absolut hurtigste mand var derimod Michel Nykjær, Tappernøje, der sikrede sig pole position til pre-finalen klokken 15.00. Her kommer han til at have Jens Edman, Sverige, på sin side, efter at Peugeot-køreren imponerede med en flot enkeltomgang, selv om han har 40 kg succesballast i sin bil.

Blandt privatkørerne var det Martin Pedersen, Køge, som klarede bedst. I sin 307 var han halvanden tiendedel af et sekund foran rivalen i kampen om DTC Cuppen, Michael Carlsen, Vissenbjerg, mens Jesper Sylvest, Jægerspris, i sin første Super Pole-deltagelse i år lige akkurat henviste David Falch, Roskilde, til tolvtepladsen.


Se også:
Tider fra Super Pole
Læs mere om:
  • 18/09/05 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her