Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Go Kart

Euro Team favorit i Vojens

Go Kart 
16/09/05 

Den ny kårede Europa mester Michael K. Christensen er favorit til at vinde både Danmarks mesterskabet og Peugeot Super-Kart i ICA Junior, der køres den kommende weekend i Vojens.
 

Michael har vundet de fleste afdelinger og ikke mange er vist i tvivl om, at han også snupper de sidste 2 og dermed vinder af mesterskaberne.

Christian L. Markussen, ICA, der vandt Danmarks mesterskabet i Formula A, er også blandt favoritterne til at vinde mesterskaberne i Peugeot Super-Kart og Danmarks mesterskabet. Men Chrstian mangler point, da 3. og 4. afdeling ikke helt gik som forventede. Stillingen er, at

Christian L. Markussen ligger som nr. 5 i den samlede placering og skal vinde de næste 2 for at være sikker på sit mesterskab.

Steven A. Jensen, ICA, har haft lidt problemer ved de sidste par løb, men mener nu at være klar til at sætte ind ved de 2 sidste afdelinger i Peugeot Super Kart og Danmarks mesterskabet i Vojens den 17-18 september. Steven der i starten af sæsonen startede med at kører Junior, har lært utrolig meget af at være rykket op i ICA, men det har været en hård lære for den unge racerkører. Steven er i øjeblikket nr. 22 i den samlede placering.

Kevin Munkholm, ICA Junior, har også muligheder for at gøre sig gældende i mesterskabets slutrunde. I øjeblikket ligger Kevin Munkholm Nr. 8 i den samlede placering og forventer at avancerer betragteligt ved de 2 sidste afdelinger.

Anders Bjørn, ICC, der for nylig er kommet til EURO TEAM gør det rigtig godt. Han har forbedret sig markant og satser da også på at forbedre sin placering i det samlede mesterskab. Anders Bjørn er i øjeblikket Nr. 5 i den samlede placering om Peugeot Super-Kart

Intet er afgjort, alt står åbent og det bliver et meget spændende Peugeot Super-Kart og Danmarks mesterskab, hvor Vojens Karting bane er vært for de sidste 2 afdelinger. Der vil med garanti blive kørt tæt race.

Der kan indhentes resultater m.m. Vedrørende Peugeot Super Kart på www.dasu.dk.


Læs mere om:
  • Vojens Karting Center
  •      ASETEK SIMSPORTS