Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Samme målsætning

Danish
Touringcar
Challenge 

17/09/05 

Casper Elgaard og Jan Magnussen holder øje med hinanden
De kører i hver sin bilmodel. De kører for hvert sit team. Alligevel har de begge præcis den samme målsætning med weekendens Padborg Super Prix.
 

Vi taler naturligvis om Casper Elgaard, Århus, og Jan Magnussen, England. Topkandidaterne til dette års mesterskab.

"Det væsentlige er at få flere point end Jan Magnussen", siger Casper Elgaard. "Vi har begge meget ballast om bord. Men på Jyllandsringen vandt jeg med 45 kg ballast om bord, og denne gang har jeg 35 kg. Men primært vil jeg køre taktisk, frem for flat-out. Men det kan jo vise sig, at det er nødvendigt at køre flat-out. Det vigtigste er at beholde forspringet og komme til DTC finalen med en føring."

"Jeg skal helst være mange point foran Casper efter weekendens løb, hvis jeg skal gøre mig forhåbninger om at vinde mesterskabet," lyder det tilsvarende fra Jan Magnussen, som er under ekstra pres.

"Det er jo ingen hemmelighed, at jeg skal køre 10-timers-løbet for GM på Road Atlanta om lørdagen i finale-weekenden og kun kan nå hjem til Jyllandsringen med et lejet jetfly og i absolut sidste øjeblik," siger Toyota-køreren, der sammen med teamchef Frank Ludvigsen og teamejer Karsten Ree tager til stilling til problematikken efter Padborg Super Prix.

Fotograf: Birger Vilén.


Læs mere om:
  • 18/09/05 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her