Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Snart kun en håndfuld tilbage

Danish
Touringcar
Challenge 

16/09/05 

Seks kørere har teoretisk mulighed for at tage DTC-titlen
For hver overstået afdeling af Danish Touringcar Championship bliver antallet af mesterskabskandidater reduceret.
 

I top står kampen lige nu mellem Casper Elgaard, Århus, og Jan Magnussen, England, men rent faktisk kan DTC-titlen også gå til en helt anden kører!

Således er der intet mindre end seks kørere, som har teoretisk mulighed for at tage titlen.

Foruden de to førnævnte kombattanter drejer det sig om Jens Edman, Sverige, Henrik Lundgaard, Hedensted, John Nielsen, England, og Michel Nykjær, Tappernøje. Seat-køreren er den, der har det sværest. Han skal vinde pre-finalen og finalen, hvis han vil være mester. Ikke bare på Padborg Park, men også på FDM Jyllandsringen. Og så må Casper Elgaard højst score et enkelt points. Hårde odds!

"Med blot 2 løb tilbage må vi hos Seat Racing Team erkende, at vi sandsynligvis er ude af medaljekampen i årets mesterskab, hvilket ellers var vort erklærede mål inden sæsonen," siger teamchef Carsten Petersen.

"Det er naturligvis kedeligt, men uforskyldte uheld har kostet os flere topplaceringer, hvilket ellers ville have skabt et helt andet billede. Vi har flere gange været med helt fremme og været med til at præge alle afdelingerne med godt og seværdigt race. Både Michel og mekanikerne har ydet en superindsats igennem hele sæsonen, og vi vil i de resterende løb yde vort bedste, således at vi også i sæsonafslutningen kan sætte vort præg på løbene og være med helt fremme i feltet."


Læs mere om:
  • 18/09/05 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her