Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Team Den Blå Avis på Padborg Park

Danish
Touringcar
Challenge 

15/09/05 

8. afdeling i DTC den 17.-18. oktober
Der ligger et voldsomt pres på Jan Magnussens skuldre ved 8. og næstsidste afdeling i DTC på Padborg Park i weekenden.
 

Team Den Blå Avis-stjernen skal i weekenden have to resultater i den absolutte top, hvis han skal gøre sig forhåbninger om at kunne vippe den regerende mester, Casper Elgaard, af pinden i kampen om årets DTC-mesterskab, der afgøres på FDM Jyllandsringen den 2. oktober.

Jan Magnussen er inden løbet på Padborg Park i weekenden 10 point efter Casper Elgaard. Men med 80 point at køre om, kan alt ske!

"Jeg skal helst være mange point foran Casper efter weekendens løb, hvis jeg skal gøre mig forhåbninger om at vinde mesterskabet. Det er jo ingen hemmelighed, at jeg skal køre 10-timers-løbet for GM på Roald Atlanta om lørdagen i finale-weekenden og kun kan nå hjem til Jyllandsringen med et lejet jetfly og i absolut sidste øjeblik," fortæller Jan Magnussen, der sammen med teamchef Frank Ludvigsen og teamejer Karsten Ree tager til stilling til problematikken efter løbet i Padborg.

Jan Magnussen og Henrik Lundgaard testede i tirsdags på Padborg Park og med nogle af årets absolut hurtigste tider på banen, er parret fuld i forventning til det store opgør.

"Ser vi bort fra forårets løb på Padborg Park, hvor Jan udgik med ødelagt motor i begge løb og jeg skøjtede af banen i det olie han efterlod på asfalten, har vi gode minder fra den sønderjyske bane, og vi forventer da også være med helt fremme i begge løb i weekenden," fortæller Henrik Lundgaard.

René Rasmussen, Team Den Blå Avis-debutanten, der kører i privat Cuppen, ligger nummer fem i den samlede stilling med gode chancer for en podieplads. Hvis det lykkedes, er det en stor triumf for Rene Rasmussen, der har kørt flere gode løb i år.

Stillingen i DTC:
(før løbet i weekenden på Padborg Park)
1. Casper Elgaard, BMW, 202 point.
2. Jan Magnussen, Toyota, 192 p.
3. Jens Edman, Peugeot, 164 p.
4. Henrik Lundgaard, Toyota, 161 p.
5. John Nielsen, BMW, 155 p.

Team Den Blå Avis


Læs mere om:
  • 18/09/05 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her