Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

I kamp for mesterskaberne

Danish
Touringcar
Challenge 

14/09/05 

Team Essex Invest er klar til Padborg Park
Team Essex Invest og Team Essex Invest Development er klar til kamp i den kommende weekends DTC løb på Padborg Park. Ved Grand Prix'et på Jyllands Ringen vandt Casper Elgaard begge finaler og fik udbygget sit forspring i kampen om årets DTC mesterskab.
 

Denne føring skal udbygges i den kommende weekend, så han og Team Essex Invest står stærkt inden det hele bliver afgjort ved DTC finalen på Jyllands Ringen i oktober.

"Vi fører i begge mesterskaber og den føring skal udbygges", siger kører og teamchef John Nielsen. "Vi forbereder os det bedste vi kan til løbet på Padborg. Torsdag tager vi ned til banen og tester. Selv glæder jeg mig til løbet. Jeg vandt der sidste gang og er denne gang uden succesballast, så det burde åbne nogle muligheder. Selvfølgelig under hensyn til Casper Elgaards placering".


John Nielsen i fuld fart på Jyllands Ringen.
(Foto: Motorsporten.dk)

For Casper Elgaard, der vandt begge finaler ved Grand Prix'et på Jyllands Ringen, er målet også at bevare, og helst udbygge føringen.
"Det væsentlige er at få flere point end Jan Magnussen", siger Casper Elgaard. "Vi har begge meget ballast om bord. Men på Jyllands Ringen vandt jeg med 45 kg ballast om bord, og denne gang har jeg 35 kg. Men primært vil jeg køre taktisk, fremfor flat-out. Men det kan jo vise sig, at det er nødvendigt at køre flat-out. Det vigtigste er at beholde forspringet og komme til DTC finalen med en føring", slutter Casper Elgaard.


Casper Elgaard i front.
(Foto: Motorsporten.dk)

For Philip Andersen var løbene på Jyllands Ringen et vendepunkt efter en skuffende indsats på Ring Djursland. Ved finalen om søndagen fik han mange roser for sin kørsel, da han efter et spind kørte sig op gennem feltet fra en sidsteplads til en 9. plads.
"Jeg håber det går ligeså godt på Padborg Park, som på Jyllands Ringen", siger Philip Andersen. "Det gælder sig om at holde sig uden for uheld og få en masse point med hjem. Og så hænge på i toppen. På den måde kan jeg rykke fremad i tabellen. Sidste gang vi var på Padborg Park startede jeg på pole i finalen. Så jeg håber på en rigtig god Team Essex weekend".


Philip Andersen efter en nærkamp.
(Foto: Motorsporten.dk)

Om søndagen på Jyllands Ringen blev Jens Reno Møller sendt ud af finalen efter et voldsomt sammenstød. Efterfølgende har det heldigvis vist sig at bilen ikke var så slemt medtaget som den så ud til. Det var, når det kom til stykket, mest kosmetiske skader. Den blev ikke slået skæv, så både den og Jens Reno Møller er klar til kamp på Padborg Park.


Jens Reno Møller inden uheldet.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Mit mål er at vinde i Privat Cuppen. Og det er ikke urealistisk. Sidst vi var på Padborg vandt jeg finalen i Privat Cuppen. Jeg har altid haft gode resultater på banen og samtidig mener jeg, at mit uheld nu må være sluppet op. Desværre er det for sent at vinde mesterskabet i Privat Cuppen, men jeg kan stadig nå andenpladsen, og den vil jeg gå efter", fortæller Jens Reno Møller. "Jeg har set uheldet fra Jyllands Ringen, og der er bare for mange biler. Det er den slags der sker. Nu gælder det om at få sølvmedaljerne i Privat Cuppen".

Martin Møller-Thomsen

Læs mere om:
  • 18/09/05 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her