Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Fortsætter trods økonomisk lavvande

Clio Cup - DK 
16/09/05 

Clio CupSteffen Larsen bevarer optimismen trods hårde odds
Steffen Larsen, Ishøj, var en af de store sensationer ved den forrige afdeling af Fleggaard Renault Clio Cup.
 

I sin hvide og røde racervogn var han for første gang med helt fremme i feltet, hvor han endda førte på et tidspunkt, men desværre kostede det et ødelagt forhjulsophæng og dermed en exit fra løbet.

Episoden var også tæt ved at betyde et exit fra hele serien for Steffen Larsen.
"Uheldet med tabet af et forhjul her taget de sidste midler for i år," siger han, "men jeg er stadig optimist. Vi har fået repareret bilen og fået hjulene til at løbe lige ud igen efter den kedelige afslutning på Jyllandsringen."

Ved Grand Prix Danmark rakte budgettet kun til et nyt dæk, men trods de dårlige odds satte Steffen Larsen næstbedste omgangstid.

"Men det kan heller ikke blive til nye dæk denne gang, så vi har taget de to bedste af de brugte, vi har, og de kommer foran. Padborg plejer ikke at være så hård ved dækkene, så vi håber det går, men en plads i top 10 og en weekend uden buler er målet."

Fleggaard Renault Clio Cup

Læs mere om:
  • 18/09/05 - Padborg Park - Clio Cup - DK
  •