Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

"Det er nu eller aldrig"

Danish
Touringcar
Challenge 

14/09/05 

- siger Philip Andersen
Ingen er i tvivl om at DTC køreren Philip Andersen er i gang med sin hidtil bedste sæson i klassen, og den kommende weekend skal han på banen igen.
 

Denne gang gælder det Padborg Super Prix der naturligvis køres på Padborg Park - en bane som Philip tidligere har både trænet på, og kørt løb på, med BMW 320i raceren fra Team Essex Invest.

Sidst DTC kørerne gæstede Padborg Park gik det rigtig godt for Philip, han kørte sig til to flotte 5. pladser.
Disse placeringer markerede et vendepunkt i Philip's DTC karriere, hvor det siden er blevet til flere top resultater, dette bevirker at han nu indtager 9. pladsen i mesterskabet.


(Foto: Motorsporten.dk)

I teammesterskabet ligger Philip sammen med Jens Reno Møller på 4. pladsen, og med en god pointhøst på Padborg Park, er der gode muligheder for at forbedre begge disse placeringer, inden DM Finalen på Jyllands-Ringen sidst på måneden.

"Det er næstsidste løbsweekend i år, så det er nu eller aldrig, hvis jeg skal slutte med fremme i mesterskabet i år" - udtaler Philip Andersen - "både teamet og jeg har testet meget på Padborg Park i løbet af sæsonen, vi føler næsten at det er vores hjemmebane nu, og vi har af samme årsag fået udarbejdet et rigtig godt setup til banen. Mit mål for weekenden er helt bestemt at klare mig mindst ligeså godt som sidst vi var der, og så ellers bare køre så mange point ind til mesterskabet som muligt."


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 18/09/05 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her