Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Ager satser på top 10

Clio Cup - DK 
12/09/05 

Clio CupPeter Ager er inde i en positiv udvikling i øjeblikket, og han ser derfor fortrøstningsfuldt frem til weekendens Padborg Super Prix.
 

Den postive udvikling håber han på at kunne fortsætte på Padborg Park - hvis ikke der sker en gentagelse af hvad der skete på Jyllands-Ringen.
Her var Peter på kraftig fremmarch gennem Clio Cup feltet, da han blev 'fanget' af et par konkurrenter, hvilket kostede en skade på Clio racerens forparti.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Slipper jeg gennem weekenden uden 'skrammer på næsen', så tror jeg på en top 10 placering, og kan jeg køre mig op på 6. - 7. pladsen, så vil jeg være yderst tilfreds" - konstatere Peter Ager hjemme fra basen i Esbjerg - "bilen er nu rettet op efter skaden på Jyllands-Ringen - så vi er helt klar til weekenden."

Der er her før Padborg Super Prix fire afdelinger tilbage i mesterskabet, hvor Peter pt. ligger på 13. pladsen.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 18/09/05 - Padborg Park - Clio Cup - DK
  •