Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Hård weekend for Joachim Lee i Spanien

Go Kart 
13/09/05 

Den forgangne weekends afdeling af det spanske mesterskab i Campillos var noget af en mental udfordring for Joachim Lee.
 

Fredagens testning forløb perfekt. Joachim Lee var blandt de absolut hurtigste af de 45 deltagere. Lørdagens tidskørsel underbyggede dette, hvor han kvalificerede sig som nummer seks.

Ved efterfølgende kontrolvejning kom chokket. Karten vejede 1,4 kilo for lidt. Minimumsvægten var sat op fra 95kg til 98kg uden at nogen i teamet havde været opmærksomme på det. Ændringen var alene udsendt med post og fremgik ikke af hovedreglementet eller tillægsreglerne.

Ingen undskyldning. Som forventet blev måtte Joachim Lee acceptere virkeligheden og starte bagerst i de to indledende heat. Det var nu en kamp om bare, at kvalificere sig til A-finalen, hvor de 30 hurtigste deltager.

I første heat fik Joachim kørt sig pænt op gennem feltet. Alt hvad der behøvedes var en gentagelse i anden tidskørsel. Dermed var der direkte adgang til finalen. Sådan gik det desværre ikke. Motoren døde i starten og det tog Joachim tre omgange at få kontakt med feltet igen. Han overhalede herefter seks - ikke nok til at undgå et separat kvalifikationsheat.


(Foto: ART)

Efter et motorskift viste Joachim koncentration og styrke ved suverænt, at vinde kvalifikationsheatet med en margen på over 6 sekunder til nummer to.

I søndagens første finale startede han som nummer 27 og kørte sig omgang efter omgang op igennem feltet. Han sluttede på en 12. plads, hvilket dermed også var startplacering for heat nummer to. Som han sagde;"Nu kan jeg i det mindste se startlyset".

Andet heat bød, ligesom weekenden, på op- og nedture. En god start bragte Joachim op til femtepladsen, hvor han forsøgte konstante angreb på de forankørende. Imidlertid kører to af de forankørende sammen, grundet tæt kørsel bliver Joachim sendt ud i gruset, dermed var han nede som nummer 18. Efter hård og sikker kørsel fik han igen kontakt med hovedgruppen og sluttede som nummer 10. Joachim Lee blev noteret for tiden 1.21.73 - mindre 7/100 fra vinderen af heatet Del Rio.

Næste opgave bliver om 14 dage i Cordoba.

ART


Læs mere om:
  • Joachim Lee Holmstoel
  •