Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Titelkampen kan udnyttes

Danish
Touringcar
Challenge 

13/09/05 

Tre kørere kæmper intenst om DTC-bronzen
Det tætte mesterskabsopgør mellem Casper Elgaard, Århus, og Jan Magnussen, England, kan dog blive udnyttet af en række af feltets andre kørere til at komme til tops og vinde Padborg Super Prix.
 

John Nielsen, England, Henrik Lundgaard, Hedensted, og Jens Edman, Sverige, er i kampen om årets bronzemedalje adskilt af ni points, og her vil der med garanti heller ikke blive givet noget ved dørene.

Men af de tre kørere tegner Jens Edman til at stå stærkest. Han er Peugeot Sport Danmarks bedste kort, og i modsætning til John Nielsen og Henrik Lundgaard har han derfor ingen bedre placeret teamkammerat, han skal tage hensyn til. Samtidig har netop Peugeots 307-model vist sig utrolig stærk i år på Padborg Park, idet han sammen med Martin Jensen, Albertslund, sikrede mærket en 1-2-sejr i pre-finalen, da Danish Touringcar Championship sidste gang var i det sønderjyske.


Læs mere om:
  • 18/09/05 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her