Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Pro-Four Racing: "Nu skal de gi' den gas."

Clio Cup - DK 
12/09/05 

Clio CupGrand Prixet på Jyllandsringen var lidt af en skuffende oplevelse for et par af Pro-Four Racings kørere. Derimod var det en positiv oplevelse for to af de andre kørere.
 

De to Pro-Four Racing kørere, Kasper Jensen og Rune Simoni, var deciderede uheldige i forbindelse med Grand Prixet, hvor begge blev ofre for tumulten i hesteskoen på første omgang. Derimod kom både Brian Mikkelsen og Camilla Stephansen med i top 5. Grand Prixet gav et næsten omvendt billede af hvordan det normalt plejer at gå for teamets kørere. Men nu venter en ny afdeling i Fleggaard Renault Clio Cuppen for alle teamets kørere. Padborg Super Prix er næste opgave.

Oplevelserne fra Grand Prixet er blevet bearbejdet, især de negative og nu går livet videre igen. Hjemme hos teamet, er bilerne i øjeblikket ved at blive klargjort. Der skete lidt forskelligt på et par af bilerne i forbindelse med Grand Prixet, men skaderne er blevet udbedret og nu går teamets mekanikere og forbereder bilerne til Padborg Super Prix. Fra tidligere opsamlede data har teamet et rimelig godt overblik over hvordan setuppet skal være på bilerne. De sidste ændringer bliver foretaget i forbindelse med træningen forud for weekendens to heats.

Teamejer Peter Faarborg fortæller at teamets bil, som i år bliver udlejet, igen køres af Jesper Vestergaard fra Vejle. Jesper Vestergaard har igen fået smag for motorsport efter et sabbatår. Peter Faarborg roser også Jesper Vestergaard for lynhurtigt at falde til hos teamet. "Nu skal Jesper lige vænne sig til at køre en anden bil end tidligere og få farten ind i kroppen igen."


Kasper Jensen - her foran teamkammeraten Brian MIkkelsen
(Foto: Motorsporten.dk)

Kasper Jensen og Rune Simoni har fået skuffelserne ud af kroppen og er klar igen til en ny og forhåbentligt flot indsats på Padborg Park. Brian Mikkelsen og feltets flotteste kører, Camilla Stephansen, håber begge på gentagelser af deres placeringer i Grand Prixet. I den samlede stilling er det Kasper Jensen som ligger bedst af teamets kørere. Peter Faarborg håber at det lykkedes for Kasper Jensen at få kørt points nok ind til at han kan få en af de tre øverste topplaceringer.

Men også Rune Simoni har fået gang i raceren i de seneste afdelinger. Det har bl.a. her sent på sæsonen skaffet Rune Simoni en ny sponsor, som første gang blev promoveret i Grand Prixet. Og det endda på et noget "hot" sted på bilen, nemlig på forreste kofanger. Så selv om det blev en negativ oplevelse for Rune Simoni på Jyllandsringen sidste gang, så er der fremgang at spore også her.


Rune Simoni med nyt sponsormærke på bilens kofanger
(Foto: Motorsporten.dk)

Peter Faarborg har en filosofi der bl.a. går ud på at rose folk, der har gjort noget godt. Denne gang går roserne til Jens Enemark og co. der har formået at give danskerne en racerbane mere. Desuden skal hele baglandet i teamet have roser, for uden dem kunne et så stort team slet ikke hænge sammen. Og så glæder Peter Faarborg sig igen til møde alle de forskellige teams og kørere i klassen. "Nu skal vi igen vise publikum at vi kan køre noget rigtig godt race." Selvom der endnu resterer nogle heats i denne sæson, så er Peter Faarborg allerede nu ved at planlægge sæsonafslutningen for teamet. Peter Faarborg vil afsløre så meget, at den vil blive afholdt hos Jesper Vestergaard der i det daglige leder Legelandet i Vejle. Og måske dukker der en overraskelse op i den forbindelse.

Dons

Læs mere om:
  • 18/09/05 - Padborg Park - Clio Cup - DK
  •