Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Glad for at være tilbage

Danish
Touringcar
Challenge 

10/09/05 

Per Poulsen tilfreds med sit comeback
Årets Grand Prix Danmark gav som bekendt comeback til Per Poulsen, Årup, der midt inde i arrangementet sprang ind og vikarierede for Michael Klostermann, Gørløse, som blev skadet under fodboldkampen mod FC Zulu.
 

"Det var skidesjovt at være tilbage," siger den lange fynbo om sit hurtige, men samtidig kort comeback. Han valgte således at stå over i søndagens afdeling, efter at han i Fleggaard Renault Clio Cup havde fået en hård medfart.

"Jeg var oppe at køre og følte, at jeg havde tabt Clio-mesterskabet. Hvis det hele er oppe at køre på en, så kan man hurtigt dumme sig og skade en anden mands bil, og vi så jo også, at det gik galt lige præcis der, hvor jeg skulle have startet."

Nu hvor Grand Prix Danmark er kommet på afstand, ville Per Poulsen godt have gjort sin beslutning om at lade den gule Nissan Primera stå.

"Set i bakspejlet kan det ærgre mig, at jeg ikke kørte ud søndag," tilstår han.

"Vi havde lavet nogle ændringer på bilen, og det gik bedre, og vi kan se, at de tider, der blev kørt i toppen af privatcuppen, var meget tæt på mine. Jeg havde ikke de store forventninger, men det gik bedre, end jeg havde forventet. Bilen er faktisk ikke så tosset endda."

Fotograf: Birger Vilén.
Læs mere om:
  • 28/08/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her