Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Schumi var heldig

Formel 1 
04/09/05 

Michael Schumacher slap heldigt fra et uheld fredag i Parabolica kurven. En oversatsning kunne have kostet skift af motoren.
 

I et forsøg på at presse den noget haltende Ferrari til det yderste, pressede Michael Schumacher Ferrarien så hårdt at han røg af i Parabolica kurven. Afkørslen forårsagede skader på hele den bagerste del af bilen. Da bilen kom tilbage i pitgaragen, skulle skaderne selvfølgelig undersøges. I første del af undersøgelsesfasen, frygtede man at der også skulle skiftes motor. Det kunne betyde at M. Schumacher ville blive sat meget langt tilbage i startfeltet.


Michael Schumacher slap for motorskifte efter afkørsel
(Foto: Ferrari)

Men da man kom til bunds, kunne man ånde lettet op. Hele bagvognen skulle skiftes. Man gik endda så tæt på motoren at gearkassen også skulle skiftes. Motoren slap altså uden skader og skulle ikke skiftes, og Michael Schumacher og alle i teamet kunne arbejde videre uden truslen om en dårligere startplacering.

Dons

Læs mere om:
  • 04/09/05 - Monza - Formel 1 - FIA F1
  •