Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

2 x Heidfeld

Formel 1 
04/09/05 

Heidfeld er inde og ude i øjeblikket. Han er ude af det italienske GP, men inde i billedet til et sæde hos BMW Formel 1 teamet i næste sæson.
 

Nick Heidfeld er ude af det italienske GP. Han var angiveligt involveret i en ulykke på netop Monza banen i sidste uge, og som han stadig døjer med eftervirkninger fra. Fra teamet er der i skrivende stund ikke kommet nogen officiel meddelelse om årsagen anden end at han døjer med kraftig hovedpine. En hovedpine der satte ham ud af spillet efter fredagens træninger. Williams teamet har heller ikke meldt om nogen ulykker, andet end at man havde et problem med affjedringen på den ene af bilerne den ene af testdagene. Antonio Pizzonia overtager Heidfelds bil.


Quick Nick måtte lægge hjelmen pga. hovedpine
(Foto: BMW)

Bortset fra sin hovedpine, har Nick Heidfeld også fået noget andet at tænke på. BMW udtrykker interesse for Heidfeld som kører i den ene af bilerne i næste sæson. Dr. Mario Theissen indrømmer blankt at Nick Heidfeld er en af de kørere man taler med om et sæde hos teamet i næste sæson. Mario Theissen siger endda at Heidfeld er en af de kørere som han gerne ser i teamet. Så er spørgsmålet lige om Heidfeld har en option indføjet i sin kontrakt, som ellers vil udløbe ved sæsonens afslutning.

Dons

Læs mere om:
  • 04/09/05 - Monza - Formel 1 - FIA F1
  •