Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Denne gang gik den ikke

Danish
Touringcar
Challenge 

02/09/05 

Michel Nykjær fik ikke noget ud af sin berømte udbremsning
Han har gjort det på den ene og den anden, og hidtil har det været en stor succes hver eneste gang. Men ved Grand Prix Danmark lykkedes det ikke Michel Nykjær, Tappernøje, at lave en af sine berømte udbremsninger for enden af langsiden, hvor det nærmest ser ud som om, at konkurrenten bare står stille.
 

Denne gang var det Martin Jensen, Albertslund, det efterhånden berømte Nykjær-trick som skulle forsøges på, men det lykkedes ikke. De to kolliderede. Peugeot-køreren havnede i sandet og måtte udgå, mens Michel Nykjær fik en stop & go-straf for at have forårsaget kollisionen.

"Jeg kunne se i mit spejl, at der i hvert fald var en vognlængde mellem ham og mig," fortæller Martin Jensen om uheldet.

"Jeg tænkte, at hvis jeg nu bremsede rigtigt sent, så prøvede han nok ikke en af sine lidt sene overhalinger. Da jeg bremser, har jeg stadig ham i bakspejlet, men da jeg drejer ind, har jeg pludselig en gul bil i siden, og han ramte mig. Der var intet hul, der var ingenting. Sådan plejer han ikke at køre."

"Jeg gør, som jeg plejer," lyder udlægningen fra Michel Nykjær.

"Jeg synes, at jeg er langt nok oppe til, at han skal åbne døren, men han smækker døren, og så går det galt. Når jeg har mit forhjul oppe ved hans baghjul, så skal han give plads, men det gjorde han ikke. Men det er lidt, hvad der sker i race, når ingen af os vil give os. Så går det galt."


Læs mere om:
  • 28/08/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her