Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

En god, men også ret træls weekend er overstået

Danish
Touringcar
Challenge 

31/08/05 

Årets Grand Prix på Jyllandsringen blev en oplevelse til både scrap- som glemmebogen.
 

Jørgen var primus motor på fredagens fodboldkamp mellem FC DTC og FC ZULU og det blev et arrangement vi sent vil glemme. Over 2.000 mennesker havde fundet vej til Hammel Stadion hvor de udover at se fodbold også fortærede 1.400 pølser og rigelige mængder øl og vand.
Desværre blev en af FC DTC spillerne ramt af en alvorlig skade og kommer ikke til at køre mere race i år. Det var dog et hændeligt solouheld der kostede Michael Klosterman en sprængt akillessene og en pause på et halvt til et helt år.

Selve kampen endte 5- 3 til FC ZULU, som dermed fik deres fjerde sejr.

Her skal det lige indskydes, at FC DTCs første mål blev scoret af ingen andre end Team ZULU Racings egen Jørgen Weinreich, og" nej, det var ikke et uheld"(citat JW).
Som det ses på billedet var ZULU spillerne om eftermiddagen ude at køre, ikke med de skøre, men med Henrik Lundgård og Jan Magnussen der gav spillerne high speed ture i Jørgens event biler.

Grand Prix Danmark
Årets Grand prix blev indledt med den frie træning allerede fredag eftermiddag, resultatet blev en 18. plads, men det vigtigste var nu, at bilen blev testet og prøvet af inden det gik løs med tidtagning og løb lørdag.
Da der blev afviklet to afdelinger i løbet af weekenden var der tidtagning både lørdag og søndag.


(Foto: Team ZULU Racing)

Lørdagens tidtagning forløb egentlig ganske fremragende; Jørgen kappede 2/10 sekund af sin hurtigste tid og kom rundt i 1,12.894 min. hvilket desværre ikke var helt nok til en plads i super pole, en plads som nummer 15 var hvad det kunne blive til 42/100 fra super pole, pudsigt nok samme placering som ved grand prix'et i 2004. I prefinalen fik Jørgen en rimelig god start og sloges med i toppen af privat feltet, men en ødelagt dyse satte en stopper for yderligere deltagelse lørdag.
Ærgerligt på en dag hvor bilen kørte rigtigt godt og hvor muligheden for at ende på podiet ikke var alt for langt væk. Mon ikke snart vores uheldskvote for i år er brugt op. Lørdag aften brugte teamet på at finde fejlen og få den udbedret så vi kunne være klar igen til søndagens løb.

Vi stillede op til søndagens tidtagning i højt humør med forhåbninger om, at kunne gentage lørdagens rimeligt gode tid, men vi måtte konstatere at bilen har mistet lidt effekt og Jørgen kunne desværre ikke forbedre tiden. En 20. plads blev det til, lidt skuffende oven på lørdagens gode tid.

I prefinalen kom Jørgen skidt fra start og måtte løbet igennem slås med Hans Hartmann om 2. sidste pladsen, en kamp hvor Hartmann desværre løb af med sejren. Finalen skulle Jørgen starte fra 21. pladsen, han får en kanonstart og kommer hurtigt op til de foranliggende, men da Jens Møller i hans BMW også er kommet hurtigt fra start ligger der pludselig fire side om side ned mod det første sving og det er ikke nogen god ide.
Inden svinget nås er der da også kun to biler. Jørgen og Møller holder tilbage med skader og må udgå. Hvad der egentlig skete er der mange meninger om, men som John Nielsen ville ha' sagt "Thats racing !". Heldigvis er Corollaen ikke blevet ramt særlig hårdt og vi slipper uden buler og kun med lidt skader på venstre forhjul.

Dermed sluttede det rent sportslige altså på en kedelig og træls facon.

Gæster i ryttergården
Som tidligere år havde vi igen i år stort ryk ind i ZULU lejren, mange af vore sponsorer mødte op og i alt kunne vi mønstre små 100 gæster i teltet om søndagen. Det er dejligt med så mange gæster og med den stemning det giver i teltet. Så vi vil gerne sige tak for besøget og kom endelig igen næste gang, som for øvrigt er i det sønderjyske, Padborg Park i weekenden d. 16. - 17.09. Disse var ordene fra os.

Team ZULU Racing


Læs mere om:
  • 28/08/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her