Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Citroen SAXO Cup

HP-Racing til Grand Prix Danmark

Saxo Cup 
31/08/05 

- på på Jyllands-Ringen
Til weekendens afdeling af OK Saxo Cup på Jyllands-Ringen var HP-Racings 2 Saxo Cup kører Thomas Wulff og Nick Reimersø blandt de 23 startende biler.
 

Nick imponerede igen med startplaceringer som henholdsvis nummer 10 og 9, mens Thomas med en 2. plads og en 6. plads stadigvæk er med helt fremme i kampen om mesterskabet.


Thomas Wulff.
(Foto: Motorsporten.dk)

Fredags frie træning blev kørt på en fugtig bane og her kunne Thomas placere sig som nummer 4, mens Nick grundet tekniske problemer måtte tage til takke med sidstepladsen. Lørdagens tidtagning blev til gengæld afviklet i høj solskin på en næsten helt tør bane. Kun enkelte våde pletter forstyrrede indtrykket og det udnyttede begge kører optimalt.
I flot stil kørte Nick sig frem til en startplads som nummer 10 og 9, hvilket er hans bedste i tørvejr til dato og helt fremme måtte Thomas sande at Saxo Cuppen er rigtig tæt. Kun adskilt af 0,06 sekund til nummer 1 sluttede Thomas som nummer 3 og 2.

I løb 1 snuppede pole-sitter Jørn Vestergaard starten, mens Thomas i indersporet kom forbi Dan Birkelev og snuppede andenpladsen. I jagten på Jørn kørte Thomas endvidere hurtigste omgangstid, men formåede aldrig for alvor at true Jørn der var "flyvende" i denne weekend. Fra 10 startposition kom Nick i hård nærkamp med sine konkurrenter og efter løbets ti omgange var Nick nede som nummer 17. Med resultatet i løb 1 havde Thomas bragt sig a point med cupførende Tommy Nygaard, men det skulle løb 2 få vendt grundigt rundt på. Fra pole kom Jørn Vestergaard ikke rigtig af sted og "tvang" derfor Thomas til at prøve at køre den lange vej udenom hen mod sving 1. En manøvre der desværre ikke lykkedes og Thomas blev fanget i ydersporet og måtte se flere af sine nærmeste konkurrenter smutte forbi.
Thomas prøvede ihærdigt at genvinde det tabte, men ved målflaget havde han kun tilbageerobrede 2 pladser og sluttede som nummer 6.


Nick Reimersø.
(Foto: Motorsporten.dk)

Fra bås 9 kom Nick godt af sted, men i sving 3 for ende af publikumslangsiden bliver Nick ramt af en konkurrent og snurre rundt. Pænt må Nick vente til hele feltet er passeret inden jagten kan genoptages. Nick lukker hurtigt hulet og efter en række fine overhalinger slutter Nick på en 17. plads umiddelbart uden for pointene.

I den samlede stilling er Thomas på andenpladsen med 312 point mod Tommy Nygaards 318 point. Dan Birkelev er 3'er med 291 point. Næste afdeling i OK Saxo Cup afvikles på Padborg Park i weekenden 17. og 18. september.

HP-Racing


Læs mere om:
 • 28/08/05 - Jyllandsringen - Saxo Cup
 •  
   

  Citroen SAXO Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her