Yokohama Cup
Gr. N 2000

31/08/05

Med et nyt setup kom Team Go Racing til Jyllands-Ringen med beskedne forventninger og med udsigt til en våd weekend blev de ikke større.

Tidtagning 1 i regnvejr var meget spændene. Da vi ikke havde lavet raceren om til det våde element, var den helt ustyrlig og det blev til en 21. plads.

Til tidtagning 2 havde vejrguderne lyttet til vores bønner om tørvejr, så vi kunne afprøve vores nye setup.
Det gik straks bedre, men efter 3 omgange gik gearskiftet itu så raceren stod 3 omgange i pitten inden vi igen kom på banen.
Det blev til yderligere 2 omgange og en 9. plads.

Heat 1
Med en startplacering som nr. 9 skulle det blive spændene om raceren og Gert kunne komme længere frem i feltet.
Det viste sig hurtigt, at der var god fart i bilen og snart var 9. pladsen skiftet ud med en 7. plads. Der blev kæmpet lang tid med at komme på 6. pladsen, desværre uden held.
Farten var helt klart i bilen, 3. hurtigste omgangstid blev det til i første heat kun 3 tiende dele fra den hurtigste.

(Foto: John Jensen - DMKA)

Heat 2
En 7. plads i heat 1 gav en startplacering som nummer 7 i heat 2 og det viste sig hurtigt at farten stadig var i focussen. 5. hurtigste omgangstid i heatet selvom tiden blev sat under en kamp om 6. pladsen.
Løbet og weekenden har givet teamet noget at se frem til, og vi håber på at set uppet kan bruges til lige så gode eller bedre resultater på Padborg Park.

Gert Koustrup udtaler:
"Fin weekend for teamet og mig. Der var god fart i bilen, jeg kunne godt have ønsket mig nogle flere frie omgange på banen, for jeg er sikker på at bilen er endnu hurtigere end jeg viste i weekenden. Jeg kan godt se nu, at jeg engang imellem kører lidt for forsigtigt, og det må jeg arbejde på i fremtiden, hvis jeg vil vinde flere placeringer. Der skal stor ros til mine mekanikere for arbejdet på raceren."