Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Connection Inkasso teamet til Grand Prix

Danish
Touringcar
Challenge 

30/08/05 

- på Jyllands-Ringen
Weekenden den 27. - 28. august 2005 var Jyllands-Ringen rammen om DTC - Grand Prix Danmark. Weekenden bød på meget flot race.
 

Lørdag startede Connection Inkasso med at bevise sit værd ved at tilkæmpe en fin startplacering som nr. 7, i øvrigt i en super pole hvor banen var våd af regn. Teamet så nu frem til at nyde den indsats som især mekanikerne har ydet så hårdt igennem hele sæsonen.

Men allerede kort inde i løbet rammes Mike på bagenden. Kofangeren falder af i den ene side og slæbes efter bilen. Samtidig - men det ved Mike ikke endnu - rammes og itu-slåes bremsesystemet på vognens bagende.

Med kofangeren flagrende efter bilen kæmper Mike videre. Men uheldigvis vil den vragede del af bilen ikke falde endeligt af. Uheldigt, fordi det betyder at BMW'en idømmes teknisk fejl og må køre i pit. Her flåes den resterende kofanger af - og racet fortsætter for Connection Inkasso.
Men pit-stoppet har kostet for meget tid - og Mike slutter 2. sidst i et felt hvor kun få udgik. Stærkt præget af tiltagende svagere bremseeffekt.

I pausen arbejdes der på den lettere ramponerede bil - bremserne udbedres og der køres til start til en finalen, hvor de gode takter fra Super Pole skal give en fortjent revanche.
Men de udbedrede bremser holder kun kort - og efter blot 4 omgange udgår Connection Inkasso af løbet.

Søndag var hele teamet som født på ny!
Klatøjede, men med en frisk bil - klar til kamp.
Startende bagerst fra feltet foretager den hvide BMW hele 11 overhalinger i pre-finalen, og viser publikum hvad godt race er! Samtidig udgik en enkelt deltager - og sammenlagt betød det at startplaceringen i finalen var rykket fra en 25. til en 13. plads.
En virkelig tilfredsstillende indsats.

Starten i finalen går over al forventning - og allerede i første sving har Mike passeret 4 og ligger nr. 9. Men mod al forventning krydser en konkurrent ind foran den hvide BMW i første sving og skamferer højre forhjul - så fjederbenet knækker - samtidig flåes ventilen af højre bagdæk - og luften løber på flere måder af teamet. weekenden slutter således kedeligt for Team Connection Inkasso - men i bakspejlet ser vi flere flotte overhalinger og en veltrimmet bil.
Vi glæder os til at vise jer alle at de gode takter er fundet frem, og uden uheld vil vi markere os i sæsonens sidste løb.

Team Connection Inkasso


Læs mere om:
  • 28/08/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her