Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Go Kart

Sejr til Michael Schröter på Vojens Go-kart bane

Go Kart 
03/09/01 

I torsdags eftermiddag havde 5 DTC - kørere sat hinanden stævne på Vojens Go-kart bane.
 

Heatene blev afviklet som " røverheat " hvor kørerne startede i omvendt rækkefølge efter tidtagningen.

1. heat blev vundet af Michael Carlsen, der demonstrerede at han kan andet end køre Peugeot 306. I mål blev han fulgt af Tommy Schröter, som narrede brormand Michael på sidste omgang. Herefter fulgte Martin Jensen, der dog opnåede dagens hurtigste omgangstid.
Rosinen i pølseenden hed Jens Enemark.

I andet heat fik Michael Carlsen en lidt dårlig start og kæmpede længe før han var væk fra sidstepladsen. Foran lagde brødrene Schröter ud med en forrygende tvekamp med skiftende føringer. Denne kamp kostede tid og pludselig kunne Michael Carlsen blande sig i løjerne. Forbi de to Schröter brødre kom han dog aldrig, og duellen mellem brødrene faldt ud til Michael´s fordel.
Hermed måtte Tommy tage til takke med anden pladsen, efter at han på sidste omgang kunne skifte mellem at angribe Michael Schröter for derefter at forsvare sig mod en godt kørende Michael Carlsen. Igen et bevis på, at der blot kræves 3 jævnbyrdige kørere for at gøre et løb spændende.
Martin Jensen stred forgæves med en kart, der ikke var nær så hurtig som førertrioens, men Martin tog nederlaget med godt humør, og Jens Enemark havde han da bag sig! Jens havde sin debut på bløde dæk, og det kræver tilvænning, men nu ved han det.

I Vojens havde vi set frem til at se Jan Magnussen i aktion, men efter sejren i sidste weekend i ALMS - serien, kunne han ikke nå hjem til Danmark i tide. Dette afbud benyttede Tommy Schröter så til at demonstrere sine evner - og alle fik et spændende race.

Tommy Schröter
Vojens Karting Klub


Læs mere om:
  • Vojens Karting Center
  •      ASETEK SIMSPORTS