Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Han bliver sikkert upopulær

Danish
Touringcar
Challenge 

27/08/05 

Martin Jensen håber på regnvejr
Han vinder sikkert ikke den store popularitet hos publikum på det. Men måske vinder han løb ved det. Martin Jensen, Albertslund, håber nemlig på regnvejr i weekenden!
 

"Sådan som vejrudsigten ser ud, så glæder jeg mig," siger køreren i den sølvgrå Peugeot med startnummer 3. "Lidt regn vil ikke gøre noget. Vi kender vores bil rigtig godt i regnvejr, fordi det altid har været regn, når vi har testet."

Som tilskuer og ikke mindst menneske, der i de seneste måneder har oplevet den danske version af begrebet af sommer, kan man ikke lade være med at spørge Martin Jensen, hvor meget regn vi taler om?

"Det skal bare være vådt. Der må selvfølgelig gerne være meget regn for min skyld, men set fra publikums side håber jeg på godt og tørt race. Men hvis det bliver regnvejr, så vinder jeg en finale," slår han fast. "Vi (Peugeot Sport Danmark, red.) har behov for at bevise, at vores bil også kan være med på Jyllandsringen. Jens har fået en andenplads, men vi skal vinde, og vi skal vinde en finale i år. Om det bliver mig eller Jens, det må vi slås om!"


Læs mere om:
  • 28/08/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her