Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Han vil i spidsen af tabellen

Danish
Touringcar
Challenge 

27/08/05 

Jens Edman har en klar målsætning for Grand Prix Danmark
I toppen af DTC-tabellen er fire kørere adskilt af blot elleve points forud for weekendens Grand Prix Danmark. Det er fire af de stærke drenge, og da der jo som bekendt både bliver kørt en DTC-afdeling lørdag og en søndag, er der intet mindre end 80 points på højkant.
 

Sandsynligheden for, at der kan ske forskydninger i toppen af tabellen, er derfor stor. Men der er også kørere, som målrettet satser på, at det kommer til at ske. Det gælder ikke mindst Jens Edman, Sverige.

"Lige nu ligger jeg to points efter Casper (Elgaard, red.), men målsætningen for weekenden er åbenlys - at forsøge at gå forbi ham og helst få et ordentligt forspring i mesterskabsføringen," siger Peugeot-køreren. "I år tæller alle løb jo med, og det gør, at man ikke har råd til at få nogen nulscorer. Det er ikke nødvendigt at vinde, men det er utroligt vigtigt at samle mange points."

"Vi er ordentligt forberedte til dobbeltweekenden," fortsætter svenskeren. "Vi kommer til Jyllandsringen allerede i løbet af torsdagen, og vi bruger så størstedelen af fredagen til at forberede os."


Læs mere om:
  • 28/08/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her