Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Nykjær topper

Danish
Touringcar
Challenge 

25/08/05 

Ved middagstid var der budt mest på hans trøje
Buddene på de spilledragter, som kørerne, øh, spiller på FC DTC-holdet skal spille i i morgen aften, strømmer ind her på redaktionen, og der er allerede nu ved at danne sig et mønster.
 


(Foto: Torsten Palrum)
Stort set hele auktionen igennem har det været Michel Nykjær, Tappernøje, der topper. Torsdag middag var hans Puma-trøje med rygnummer 17 således blevet budt op i 1.500 kroner, men han forfølges af Henrik Lundgaard, Hedensted, hvis højeste bud på samme tidspunkt var 1.000 kroner.

At duoen topper, er der sikkert en sammenhæng i. Begge har nemlig været fremme i medierne og været storskrydende om deres evner på en fodboldbane, og det er åbenbart det, som sikker den økonomiske succes - i hvert fald for Red Barnet.

Til gengæld virker det ikke som om, at fodboldnovicerne Jan Magnussen, England, og Jesper Sylvest, Jægerspris, er ret meget værd. Blot 300 kroner er der budt på deres trøjer, selv om vi her på redaktionen også har hørt positive kommentarer til specielt sidstnævnte kører, øh, spiller.

"Han har samme bygning som landsholdets nye bomber Søren Larsen," lyder vurderingen fra Jacob Bengtsson, Ballerup. "Så jeg skulle tage meget fejl, hvis ikke han knalder et par kasser ind mod en, på papiret, stærkere modstander."

Du kan se de senest opdaterede bud her.


Læs mere om:
  • 28/08/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her