Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Car Meeting

Clubracerne byder velkommen til nye hoveder

Classic Car
Meeting 

25/08/05 

Ved Classic Car Meeting på Ring Djursland var Clubrace felterne desværre præget af afbud fra mange af de gamle kørere. Klassen er beregnet til de glade amatører, der synes det er fedt at køre race, men ikke kan eller vil skyde store penge i sporten.
 

Desværre betyder det så også at materiellet ikke altid er klar, men heldigvis stiller flere af kørerne så i stedet op som frivillige officials og hjælper med til at et kæmpe arrangement som CCM kan forløbe som en success.


(Foto: Motorsporten.dk)

Heldigvis var der dog også nye ansigter og nye biler i feltet. Helt nye er der dog ingen af dem der er, faktisk stillede Baron Otto Reedtz-Thott op i klassens hidtil ældste bil, en Lotus Mk XI Le Man fra 1957. Baronen stiller også op i den historiske klasse for biler op til 1965 med sin AC Cobra, og for at det ikke skal være løgn kører han også begge biler i HMS's bakkeløbserie.


Otto Redtz-Thott.
(Foto: Anni Hansen)

Det blev til et gensyn med Bjarne Mortensen i Peugeot 205 med den kraftige 2.3liter motor med godt 200hk. Bjarne har tidligere været på visit i Clubrace feltet, men måtte desværre udgå med motordefekt. Denne gang så det ud til at holde, og Bjarne var med i den åbne kamp om første, anden og tredie pladserne i Clubrace 1. Desværre udgik han igen med defekt efter rigtig flot kørsel i første halvdel af andet heat.
Peugeoten var den eneste af de kontrolmålte biler, der ramte præcis 4,20 kg/hk


Bjarne Mortensen.
(Foto: Anni Hansen)

Tidligere Rallycrosskører Søren "Julle" Pedersen var for første gang med i sin Toyota MR2 der nu var sænket og havde fået rigeligt ballast om bord for at være sikker på at kunne klare vægt/effekt reglementet. Søren kørte stabile tider og skal nok blive interessant i Clubrace 2 feltet.


Søren "Julle" Pedersen.
(Foto: Anni Hansen)

Marco Schumann benyttede også weekenden til at snuse til Clubrace og få ekstra træning inden han deltager i Yokohama Cup i Grand Prixet på Jyllandsringen. Marco kørte sin Honda CRX til en 6. plads i CR2, men udgik midt i første heat.

Bent Lishmann
#76 Alfa Romeo Alfetta GTV


Læs mere om:
  • 21/08/05 - Ring Djursland - Classic Car Meeting
  •