Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MC sport

Første publikumsløb for motorcykler på Ring Djursland i mange år

MC sport 
25/08/05 

DM i RoadRacing på Ring Djursland
Weekenden den 3. og 4. september slår Aarhus Motor Klub og House of Triumph/ v. Vagn Jensen portene op for 6. afdeling af de Danske mesterskaber i RoadRacing på Ring Djursland.
 

Organisationen bag Ring Djursland Motorsport har gennem de sidste par år lavet et kæmpe stykke arbejde for at gøre Ring Djursland mere publikumsvenlig og det er lykkedes til fulde og derfor vil Aarhus Motor Klub gerne invitere til publikumsløb denne weekend.

Der vil være mulighed for camping, med bade og toilet faciliteter direkte ved banen allerede fra fredag den 2. september og der vil også være forsyninger til både mave og gane.

Entre kun 100,- kr. pr. person for hele weekenden inkl. adgang til publikumsområdet, ryttergården og campingarealet.

Fredag den 2. september er der ankomst og opstilling for deltagerne og deres teams.
Lørdag morgen kl.: 08:00 går det løs med de første frie træninger, og hele dagen frem til kl. ca. 17:00 hvor der er træning og tidskvalifikation med kamp om de vigtige startplaceringer til søndagens race.
Søndag starter allerede kl.: 09:00 med en kort warm up for alle klasser, inden går løs med heat på heat i kampen om DM pointene og dagens samlede placeringer.
Weekenden byder også på Pokalløb for de "gamle" Classic Bikes.


(Foto: John Jensen)

Der køres i følgende klasser:

125ccm - Racer: Nok er de små, men de er lynhurtige
125ccm - Standard
Stock Sport: Op til 250ccm 2takt og op til 400ccm 4takt standard
Rookie I: Op til 350ccm 2takt og op til 550ccm 4takt
Rookie II: 600 til 1300ccm. Her er der tale om en klasse som altid leverer spektakulær underholdning. De giver gas!
Standard 600: Her kan man se hvor stærkt en standard 600 maskine kan køre. Det er standard gadecykler med meget få modifikationer og det kun på affjedring og setup. Der er ikke rørt ved motor og udstødning.
Supersport 600: Også 600ccm maskiner men her er der modificeret lidt på motoren også.
Superbike: Klassen for de store drenge. Maskiner op til 1000ccm og +160hk, så her er der virkelig knald på.
Classic: De er gamle, de er velholdte (de fleste), de larmer, de kører stærkt (nogen af dem) og fælles for alle, de har det rigtig sjovt.
Mesterskabskampen i alle klasserne er tæt og der er lagt op til et rigtig godt race. De foregående DM afdelinger har hidtil budt på race af høj kvalitet og masser af spektakulær underholdning.

Så vel mødt på Ring Djursland den 3. og 4. september 2005.

House of Triumf vil hele weekenden være til stede med de nye Triumf modeller og der vil være mulighed for at få prøveture.

Se mere på AMK-Racing.dk og RingDjursland.com/MC.


Læs mere om:
  • 04/09/05 - Ring Djursland - Road Racing - DM
  •