Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Weekendens travleste DTC-kører

Danish
Touringcar
Challenge 

25/08/05 

Kurt Thiim vil tage det stille og roligt trods start i tre klasser
Det er en af de i alt 26 DTC-kørere, der kommer i aktion ved weekendens Grand Prix Danmark, som får det mest travlt. Det er Kurt Thiim, Luxembourg, der gør comeback i Danish Touringcar Championship, hvor han deltager i Hartmann Racings Honda Accord Type-R i lørdagens sjette afdeling af mesterskabet.
 

I forvejen skulle den populære racerkører også køre sin vante Peugeot 206 i Yokohama Cup, men herudover har han også accepteret et tilbud om at besætte gæstebilen i Porsche Carrera Cup Scandinavia.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Ja, jeg har taget munden fuld, men jeg håber, at det går," siger Kurt Thiim. "Jeg kender jo Porschen fra Tyskland, hvor jeg har kørt Carrera Cup, Super Cup og langdistanceløb med modellen, så bilen er ikke ukendt for mig. Det bliver et travlt program, men jeg håber på, at jeg kan få det hele til at hænge sammen. Jeg må tage det stille og roligt og lade min mentale computer stille om, når jeg springer fra bil til bil, men jeg håber på en god weekend med masser af underholdning for tilskuerne."


Læs mere om:
  • 28/08/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her