Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Byd på dit idols spilletrøje

Danish
Touringcar
Challenge 

24/08/05 

Du kan blive ejer af et unikt stykke DTC-merchandise
På fredag spiller atten af kørerne i Danish Touringcar Championship en velgørenheds-fodboldkamp på Hammel Stadion mod FC Zulu. Men om fjorten dage er det måske dig, der spiller fodbold iført dit DTC-idols spilledragt?
 

FC DTCs spilledragter bliver nemlig også bortauktioneret for at samle penge ind til fordel Red Barnet. Trøjerne bliver solgt for til højestbydende, der derved sikrer sig et unikt stykke merchandise, som på enestående vis forener to af Danmarks mest populære sportsgrene - fodbold og motorsport.


FC DTC holdet 2005.
(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

Der er to måder at byde på trøjerne på:

  • Den ene er at tage til Grand Prix Danmark på FDM Jyllandsringen i weekenden. Her har DTC Shoppen opstillet sine telte med tøj og andet DTC-merchandise på såvel publikumslangsiden som i paddocken, og her kan man afgive sit bud.
  • Den anden mulighed er at afgive sit bud elektronisk på den officielle DTC-hjemmeside, hvor man også kan se en oversigt over de forskellige trøjer, der kan bydes på.

Læs mere om:
  • 28/08/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her