Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Team Den Blå Avis glæder sig over opbakning

Danish
Touringcar
Challenge 

25/08/05 

Der bliver travlt ved billetlugerne på Jyllands-Ringen denne weekend. Når det grønne lys går til Grand Prix Danmark, tager op mod 20.000 racerfans plads på plæner og tribuner til den største motorsportsbegivenhed i Danmark.
 

Også i kulisserne er alt større og mere hektisk end normalt. Til Grand Prix Danmark får Team Den Blå Avis opbakning fra mere end 500 VIP-gæster, knap 100 medlemmer af Team Den Blå Avis Erhvervsklub og flere hundrede medlemmer af fanklubben.

"Vi er meget glade for den store opbakning vi får. Den har stor betydning for det, hele teamet yder", siger teamejer Karsten Ree.

Team Den Blå Avis vil gøre alt for at weekenden bliver spændende og seværdig for fans og sponsorer. For eksempel serverer stjernekokken Chili John luksusbuffet for gæsterne i VIP-teltet.


(Foto: Kim Igel)

På banen skal Jan Magnussen og Henrik Lundgaard sørge for at høste point, så guldet går denne vej.

I pitten skal de ekstra reserver findes frem hos de hårdtarbejdende Team Den Blå Avis-folk, når bilerne skal klargøres på rekordtid mellem løbene.

I løbet af weekenden afvikles to afdelinger af DTC mod normalt en. Det betyder dobbelt op på træning, tidtagning, super pole og naturligvis pre-finale og finale.

Bo Skovfoged

Læs mere om:
  • 28/08/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her