Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

LV-Motorsport klar igen

Danish
Touringcar
Challenge 

24/08/05 

- med begge Peugeot racerne til Grand Prix'et
Der forestod teamets mekaniker et større arbejde med klargøring af racerne efter 40 års Jubilæumsløbet på Ring Djursland, men nu er man igen klar til at tage hul på en ny DTC weekend.
 

Udover udskiftningen af de normale sliddele, så har teamet også repareret skaderne på Klaus Verner's og på David Falch's biler.

Herudover har begge motorer været en tur ovre hos Peugeot Sport Engineering i Slangerup, hvor de er blevet tjekket op og gjort klar til weekendens dobbelt løb på Jyllands-Ringen.

Sportsdirektør Lars Vendelbo udtaler at der har været flere forberedelser op til denne weekend, end der er til en almindelig løbsweekend.
"Bilerne er blevet grundigt gennemgået, og flere dele er nok blevet skiftet før det egentligt var nødvendigt, for at sikre at de kan stå distancen her ved Grand Prix'et, hvor vi skal køre dobbelt så meget som vi plejer."


(Foto: Motorsporten.dk - Anders Molin)

Men den kommende weekend byder ikke kun på DTC kørsel for kørerne i LV-Motorsport, David Falch stiller også op til velgørenhedskampen på Hammel Stadion.
Her skal et udvalgt hold blandt DTC kørerne (FC DTC) spille fodbold mod FC Zulu - overskudet fra kampen går ubeskåret til Red Barnet.
I den forbindelse oplyser Vendelbo, at teamet har indkøbt både ekstra lange benskinner og tandbeskytter til David Falch.

David Falch der feriere i øjeblikket, har brugt en del af ferien til mentalt at forberede sig på weekendens to store udfordringer.
"Jeg glæder mig til at være med på holdet mod FC Zulu, og dermed tjene en god sag" - siger David Falch - "men selvfølgelig er det DTC løbene der optager mig mest. Vi fandt på Ring Djursland et meget godt setup til min racer, og det skal blive spændende at prøve det på Jyllands-Ringen. Så må vi bare håbe, at selve løbene går bedre her end sidste gang!"


(Foto: Motorsporten.dk - Anders Molin)

Klaus Verner's eneste ambition denne weekend er at gennemføre og få scoret nogle point, så han håber at uheldene nu er slut, men han tilføjer dog:
"Jeg håber på lidt regnvejr, for så tror jeg der er chancer for at vi kan køre os op i Super Pole, hvilke selvfølgelig giver os et bedre udgangspunkt til løbene."


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 28/08/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her