Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Føringen skal udbygges!

Danish
Touringcar
Challenge 

23/08/05 

- Team Essex Invest klar til kamp på Jyllands Ringen
Team Essex Invest har en klar målsætning for Danmarks Grand Prix på Jyllands Ringen, den kommende weekend: Føringen i begge mesterskaber skal udbygges. Og det skal helst ske med sejre.
 

Siden løbet på Ring Djursland er der sket en lille forandring på bilerne. Hovedkoncernen bag teamet hedder nu blot Essex, og det vil kunne ses på bilerne på Jyllands Ringen. Indtil videre beholder teamet dog navnet Team Essex Invest.

Løbet på Ring Djursland var en blandet fornøjelse for de fire kørere i Team Essex Invest og Team Essex Development. John Nielsen blev 2'er i pre-finalen og vandt finalen, mens Casper Elgaard udgik allerede i pre-finalen og slet ikke kom til start i finalen. Jens Reno Møller fik en fornuftig placering i pre-finalen, men udgik i finalen, mens Philip Andersen scorede gode point, men ikke selv var tilfreds med sin indsats.


John Nielsen på vej mod sejren på Ring Djursland.
(Foto: Motorsporten.dk)

For John Nielsen betyder succesen på Ring Djursland, at han lørdag på Jyllands Ringen skal køre med 45 kg ballast. "Med så meget ballast bliver det svært at komme i front", siger John Nielsen, "så en placering i top fem vil jeg være meget tilfreds med. Og så må jeg jo slå igen søndag. De 45 kg ballast betyder cirka 4/10 sekund pr. omgang, hvilket hurtigt bliver til meget i et felt så tæt som DTC".


De fire biler er klar til kamp.
(Foto: Motorsporten.dk)

For Casper Elgaard er situationen nærmest modsat John Nielsen. Hans uheld på Ring Djursland betyder at han ikke har noget ballast i bilen. "Casper er favorit til at vinde lørdag", konstaterer teamchef John Nielsen. Selv ser Casper Elgaard løbet som årets vigtigste, fordi der bliver kørt to afdelinger - og dermed bliver der i alt uddelt point fire gange. "Føringen skal forsvares og den skal forsvares med en sejr", udtaler Casper Elgaard, "før var det nok at hente gode point, men efter Ring Djursland skal jeg ikke bare være foran Jan Magnussen og Jens Edmann - jeg skal vinde. Der er ikke plads til flere uheld".


Philip Andersen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Philip Andersen var ikke selv helt tilfreds med sin præstation på Ring Djursland. "Dennegang skal jeg yde det optimale - det er mit mål! Og når jeg yder mit optimale kan alting ske. Det er en hård weekend med to løb og det er vigtigt at holde sig uden for uheld. Vigtigt for mig er at komme derfra med masser af gode point", siger Philip Andersen om den kommende weekend. "Philip skal køre med større koncentration - og have flere point", siger John Nielsen om sine forventninger til Philip Andersen.

"Jeg vil gerne fortsætte de gode takter fra Ring Djursland", starter Jens Reno Møller, der havde en blandet weekend sidst. "Jeg har været lidt uheldig og nu må min kvote være brugt op. Mit mål for weekenden er at vinde Privat Cuppen og hente nogle point hjem. Og derved lukke noget af hullet op til Martin Carlsen". John Nielsen siger om Jens Reno Møller: "Han skal op af i Privat Cuppen igen. Han startede sæsonen godt, men er faldet lidt tilbage".


Jens Reno Møller.
(Foto: Motorsporten.dk)

"For Team Essex Invest er det vigtigt at forøge forspringet i team mesterskabet. Sidste år tabte vi det til Toyota - i år skal vi have det tilbage. Og så kunne det være sjovt hvis Team Essex Development kunne rykke op på 3. pladsen så vi fik to medaljer i år", siger John Nielsen som afslutning på sine forventninger til den kommende weekend.

Martin Møller-Thomsen

Læs mere om:
  • 28/08/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her