Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car - Gruppe 1

Spændende Mini Clio-løb

Special Saloon Car
Gruppe 1 

23/08/05 

Trio fra Fleggaard Renault Clio Cup underholdt publikum
Tre kørere fra Fleggaard Renault Clio Cup valgte i weekenden at stille til start på Ring Djursland, hvor Historisk Motorsport Danmark afholdt anden udgave af sin Classic Car Meeting.
 

Arrangementet bestod næsten udelukkende af løb for historiske biler, men der var også blevet plads til et to løb for de kombinerede Special Saloon Car- og Super Cup-klasser.

Det var her, at Jesper Ternvalt, Havdrup, Michael Holden, Rødding, og Jens Ole Mathiesen, Grindsted, deltog. Mens Jesper Ternvalt efterhånden er blevet fast mand i Special Saloon Car-klassen, så deltog duoen fra JM Racing for at opnå træning på banen.


(Foto: Motorsporten.dk - Anders Molin)

Det blev dog til mere end det. Det blev til en god gang race. I søndagens løb cirkulerede de tre kørere næsten som en klump, der ved det ternede flag var adskilt af bare 2,5 sekunder. Men ikke nok med det. Næsten hele heatet forsøgte Michael Holden at finde en vej uden om Jesper Ternvalt, men det blev imidlertid blot ved forsøgene.

I lørdagens heat var det også Jesper Ternvalt, der blev bedste mand blandt Clio-trioen, hvor han til gengæld formåede at distancere JM Racing-duoen.

Fleggaard Renault Clio Cup

Læs mere om:
  • 21/08/05 - Ring Djursland - Classic Car Meeting
  •