Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

'Grand Prix'et bliver vigtigt' - fastslår Philip Andersen

Danish
Touringcar
Challenge 

22/08/05 

Grand Prix weekenden på Jyllands-Ringen er altid noget særligt, og da der igen i år skal køres dobbelt løb, så kan den godt gå hen og blive afgørende i mesterskabet.
 

Både Philip Andersen og Team Essex Invest har gjort meget for at forberede sig til Grand Prix Danmark den kommende weekend på Jyllands-Ringen, dels er racerne klargjorte og sat op til banen, og dels så testede teamet på banen i sidste uge.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Der er ikke så mange træningsmuligheder på Jyllands-Ringen, så det gælder om at udnytte dem når de er der" udtaler Philip Andersen - " vi havde en fin testdag, hvor jeg fik kørt cirka 80 omgange, så jeg føler at vi nu står godt rustet til weekenden.

Grand Prix weekenden er lidt speciel i forhold til de øvrige DTC weekender, da der her køres dobbelt program.
"Det at vi skal køre fire løb betyder også at vi har flere chancer for at score point, men det stiller også større krav til både mand og materiel - og det gælder om at undgå uheld" - konstatere Philip Andersen - "jeg håber at jeg den kommende weekend kan køre flere point hjem end jeg kunne på Ring Djursland, hvor det ikke gik helt optimalt for mig."

Det at DTC kørerne denne weekend skal køre dobbelt program, betyder at de starter allerede fredag eftermiddag, hvor de kører deres første fri træning klokken 15:40.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 28/08/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her