Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car - Gruppe 1

Ternvalt på podiet igen

Special Saloon Car
Gruppe 1 

22/08/05 

- efter at have vundet den 'interne Clio Cup' i SSC klassen
Clio Cup køreren Jesper Ternvalt stillede denne weekend op i Special Saloon Car klassen, i forbindelse med Classic Car Meeting på Ring Djursland, og her kørte han flotte resultater hjem.
 

Tidtagningen gik ellers ikke helt som forventet for Ternvalt, og han var her tilbage på 11. pladsen ud af de 24 kørere der stillede op i den kombinerede Special Saloon Car og Super Cup klasse.
Men da der jo var flere klasser på banen samtidig, så betød det at Jesper var på 7. pladsen i Special Saloon Car Gruppe 1 - straks et lidt bedre resultat, men stadig et svært udgangspunkt at skulle starte på 6. startrække til det første af weekendens to løb.


Jesper Ternvalt gav alt hvad han havde i sig og Clio Cup raceren på Ring Djursland - det gav gode resultater.
(Foto: Motorsporten.dk)

I det første af weekendens to løb skød Jesper frem i starten, han vandt således flere pladser allerede inden det første sving, og med sikker hånd kørte han sig op på en samlet 4. plads i løbet, hvilket var en 3. plads i Gruppe 1.
Vigtigst for Jesper var dog nok at han sluttede henholdsvis seks og syv pladser foran de to andre Clio Cup kørere der stillede op denne weekend.

Det gode resultat i første løb, gav en bedre startplacering til det andet løb, men det betød samtidig at der ikke var nogle 'lette placeringer' at snuppe i starten, og generelt måtte han kæmpe meget hårdere for sin placering i dette løb, ikke mindst da han i sidste halvdel af løbet havde de to øvrige Clio Cup kørere lige i haserne.
Jesper krydser her målstregen som nummer 5 generelt, og som nummer 2 i Gruppe 1 - dermed var weekendens anden podie placering i hus.


Jesper Ternvalt var i det andet løb hårdt presset af Michael Holden (18) og Jens Ole Mathiesen (9).
(Foto: Motorsporten.dk)

For Jesper Ternvalt og hans team bliver der dog ikke meget tid til at hvile på laurbærbladene, da raceren nu skal klargøres til den kommende weekends Grand Prix på Jyllands-Ringen - det bliver teamets fjerde løbsweekend i træk.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 21/08/05 - Ring Djursland - Classic Car Meeting
  •