Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Baner

Classic Car Meeting på Ring Djursland

Baner 
22/08/05 

Et flot arrangement afviklet under de bedst tænkelige forhold
Denne weekends Classic Car Meeting på Ring Djursland blev et stor tilløbsstykke, med cirka 140 deltagere der over to dage bød på masser af spændende motorløb.
 

Her var alt hvad hjertet kunne begære af historiske racerbiler, lige fra de små vævre formel biler og op til de største standard og GT biler.
Udover de historiske klasser så bød også Super Cup, Club Race og Special Saloon Car klasserne på meget spændende race.


500 cc formel bilerne var de mindste biler på banen, men ikke de mindst underholdende.
(Foto: Motorsporten.dk)

For både deltagerne og det fremmødte publikum var der således masser at kigge på, og samtlige klasser kørte nogle både spændende og medrivende løb, hvor der ikke blev gívet ved dørene.
For selv om bilerne er historiske klenodier, så blev der ikke sparet på materiellet - og det gav mange rigtig gode dueller på banen.


1971 klassen under 1300 cc havde mange deltagere, og bød på spetakulær kørsel.
(Foto: Motorsporten.dk)

For mange var Classic Car Meeting udover underholdningen i løbene, også en mulighed for et gensyn med de biler som man husker tilbage fra motorsportens unge år.
Mange benyttede da også lejligheden til en rundtur i pitten, hvor de smukke racere kunne studeres på nærmeste hold, og hvor publikum kunne få et indblik i den særlige atmosfære og hjælpsomhed som er kendetegnende for alle de historiske arrangementer.


De størst og voldsommeste racers var disse to De Tomaso Pantera'er - kørt af Henrik Lindberg og Claus Damgaard i 1976 klassen.
(Foto: Motorsporten.dk)

HMS (Historisk MotorSport Danmark) der stod for arrangementet, fik denne weekend stor hjælp fra de lokale motorklubber fra Djursland, Skanderborg og Randers til afviklingen af den store motorsportsbegivenhed, som med dette års arrangement virkelig fik sat sig fast på den danske motorsportskalender, så vi allerede nu kan glæde os til næste års Classic Car Meeting, som selvfølgelig igen skal køres på Ring Djursland.
Det er jo kun passende at Danmarks ældste motorbane lægger asfalt til det største historiske arrangement på dansk grund.


Hr. Nielsen

Classic Car Meeting 2005 på Ring Djursland
Læs mere om:
  • 21/08/05 - Ring Djursland - Classic Car Meeting
  •