Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon

DTC kører i Special Saloon Car

Special Saloon 
19/08/05 

Special Saloon Car kørerne får endnu en gang besøg af en DTC racer, det sker i forbindelse med weekendens 'Classic Car Meeting' på Ring Djursland.
 

Tidligere på sæsonen har både Klaus Verner og Michael Klostermann deltaget i Special Saloon Car klassen med deres DTC racere - førstnævnte endda med fire sejre i de fire løb han stillede op i.

Nu er det dog en tidligere DTC kører der stiller op, og det bliver også i en tidligere DTC racer - Johnny V. Nielsen har tilmeldt sig i den Peugeot 306 GTI som han deltog med i DTC serien i 2002 sæsonen.


Johnny V. Nielsen i hans Peugeot 306GTI i 2002 sæsonen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Johnny V. Nielsen har i DTC serien deltaget i 16 prefinaler samt 15 finaler, og han placerede sig således i mesterskaberne:
2002: Kørernes mesterskab: 15. plads.
2000: Kørernes mesterskab: 15. plads.
1999: Kørernes mesterskab: 9 plads.

I forbindelse med 'Classic Car Meeting' på Ring Djursland stiller Johnny V. Nielsen op sammen med Race-Tec teamet, der også skal stå for serviceringen af bilen.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 21/08/05 - Ring Djursland - Classic Car Meeting
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her