Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Bilen bliver genopbygget

Clio Cup - DK 
21/08/05 

Clio CupFleggaard-teamet i gang med klargøringen af Davidsens racerbil
Fleggaard-teamet har pludselig fået travlt efter forrige mesterskabsafdeling ved 40 års Jubilæumsløbet på Ring Djursland. Her fik Jesper Davidsen, Søborg, sin bil bulet efter alle kunstens regler, og det var faktisk gået så vidt, at han seriøst overvejede at stoppe midt i sæsonen.
 

"Men så let overgiver jeg mig ikke. Jeg var ikke glad for at slutte sæsonen med et rygende vrag bag mig, og da bilen jo alligevel skulle genopbygges, kunne vi lige så godt gøre det i en fart," siger den regerende mester i Fleggaard Renault Clio Cuppen.

I sidste uge blev et nyt karrosseri bestilt hjem, og efter at maleren var færdig med bilen først på ugen, er Kim Boisen og de øvrige Fleggaard-mekanikere ellers gået i gang med at genopbygge bilen.

Fleggaard Renault Clio Cup

Læs mere om:
  • 07/08/05 - Ring Djursland - Clio Cup - DK
  •