Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford 1800

2 frem og 2 tilbage

F1800 
17/08/05 

- for Lån & Spar Bank Racing
Ring Djurslands 40 års jubilæumsløb bød på mange omskift, det truende skydække og de spredte byger resulterede i omskift af setup, en banecomputers pludselige nedbrud resulterede i omskift af start rækkefølgen og løbenes resultater bød på omskift i DM stillingen.
 

Teamets 2 erfarne kørere Mark Kamstrup og Kim Humborstad rykkede begge frem i mesterskabet og teamets 2 rookier David Olsson og Ronnie Bodekær måtte efter deres fælles mest uheldige løbsweekend rykke tilbage i DM stillingen.
"Vi ligger dog stadig 1, 2 og 3 i mesterskabet, selvom kampen om anden til syvende pladsen er spidset en hel del til" konstaterer Flemming Schleimann fra Lån & Spar Bank Racing og forsætter:" Der er ting vi skal hjem at arbejde med og vi fik mange erfaringer denne gang, så nu skal vi bare se at få omsat det til en endnu bedre forberedelse til de sidste 6 DM løb i sæsonnen"

#28 - David Olsson, S
David havde sin rookie sæsons allerværste løb og "smukke" som den grønne Veidec sponsorerede racer bliver kaldt fik mange skrammer. Han har ellers indtil nu været forskånet, han slap uden om massesammenstødet på Karlskoga, men i muren på Djursland under tidstagningen og i sandkassen i første heat og måtte udgå. Teamets principal og troldmand Elvin Nielsen var på overarbejde med at få den meget medtagne bil køreklar, og David kvitterede ved at komme igen i andet heat med en 6 plads. Point mæssigt en meget tynd weekend for vores svensker.

#51 - Mark Kamstrup, DK
Mark kørte to "kloge" løb, en flot sejr i første heat, og en solid anden plads i heat 2, med masser af gode point. Han ligger nu godt til i front af mesterskabet inden de sidste 6 løb, men der er lang vej og meget kan ske endnu. Mark har i år vist moden kørsel og har med sine fem sejre og anden pladsen øget sit forspring i mesterskabet. De 2 nuller fra tidligere på sæsonnen betyder dog også at der ikke er mere at smide væk af i denne sæson.

#61 - Kim Humborstad, N
Kim havde rigtig god fart på, han tog en pole og en fast lap, en super flot 2 plads i første heat og en kanon afslutning i andet heat, ja havde målstregen dog bare ligget 10 meter længere fremme var han blevet 3´er i det heat, men det gør den altså ikke, så han måtte nøjes med 10 gode point. Med det fine resultat i weekenden rykkede vores nordmand op på anden pladsen i mesterskabet. Kim glæder sig til at få testet på Jyllansdringen inden næste løb, så han kan være klar igen til at blande sig i toppen.

#69 - Ronnie Bodekær - DK
Øv nu gik det ellers lige så godt. Ronnie lærte nemlig meget af testen i Norge sammen med Mats Franer. Han havde rigtig god fart og tidsafstanden op til de forankørende i mesterskabet er mindsket betydeligt. En fin fin 4 plads i første heat hvor han fulgte godt med gav høje forventninger til andet heat, her kæmpede han længe om 3´die pladsen, indtil han spandt rundt forenden af langsiden og måtte udgå med en knækket trækaksel. Øv nul point.


Kim "Polesitter" Humborgstad, var blandt dagens allerhurtigste.
(Foto: Lån & Spar Bank Racing)

Teamet ser nu frem til Grand Prix Danmark med det forventede store NEZ finale felt og alle teamets 5 kørere på plads. "Vi glæder os til Mats Franers første optræden i år på dansk jord, og har et varmt ønske om et godt resutat til Mats, han ligger nu inden finale løbene på fjerde pladsen i NEZ kun 3 små bitte point fra podiet, men der er nok nogle af de hurtige finner og svenskere der vil blande sig med danskerne og nordmændene her på vores hjemmebane" lyder det samstemmende fra Elvin Nielsen og Flemming Schleimann.

Den ofiicielle top 7 stilling i DM inden Grand Prix Danmark:

1. Mark Kamstrup Lån & Spar Bank Racing 150 point
2. Kim Humborstad Lån & Spar Bank Racing 114 point
3. David Olsson Lån & Spar Bank Racing 110 point
4. Nicki Thiim Vector Racing 105 point
5. Dennis Holbæk HP Racing 92 point
6. Jacob Dalby HP Racing 90 point
7. Ronnie Bodekær Lån & Spar Bank Racing 89 point

Elvin Nielsen Motorsport / Lån & Spar Bank Racing


Læs mere om:
  • 07/08/05 - Ring Djursland - F1800 - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her