Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Chili John fyrer op under Team Den Blå Avis

Diverse 
22/08/05 

Der bliver fuldt blus på Team Den Blå Avis til Grand Prix Danmark. Både på banen og i pitten, når DTC stiller op til den største motorsportsbegivenhed på dansk grund.
 

Jan Magnussen og Henrik Lundgaard vil gøre alt for at gøre det hedt for konkurrenterne i DTC, når DTC-feltet lukker op for dampen den sidste weekend i august. Da er det nemlig tid til det helt store tilløbsstykke i racerverdenen, Grand Prix Danmark.


(Foto: Motorsporten.dk)

Men hvor DTC-racerne føles som trykkogere, er det intet imod Team Den Blå Avis VIP-telt i pitten. Får gæsterne hos hele Danmarks racerteam gåsehud, skyldes det ikke alene duellerne på den varme asfalt. Det sørger manden bag weekendens luksusbuffet for.

For hvor godtfolk er, kommer godtfolk til. Stjernernes kok, Chili John, fyrer op for kedlerne, når Team Den Blå Avis tager imod op mod 500 gæster til Grand Prix Danmark.

Men det er ikke kun rockstjernes yndlingsgourmet, der disker op til det store VIP-arrangement. Team Den Blå Avis sørger for, at gæsterne kommer helt tæt på stjernerne og racerne.

Centrum for underholdningen bliver scenen og storskærmen i VIP-teltet, hvorfra gæsterne bliver underholdt med konkurrencer, events og Magnussen og Lundgaard, der fortæller, hvordan de vil få konkurrenterne til at svede.

Der er stadig få pladser til VIP-arrangementet. Eventen er åben for nuværende som kommende sponsorer.

Kontakt ErhvervsKlub@DBA.dk for yderligere information og evt. tilmelding.


Der er stadig ca. 40 af de eftertragtede VIP pladser tilbage til arrangementet til Grand Prix Danmark søndag den 28. august. Pladserne sælges efter først til mølle. Du er også meget velkommen til at tilbyde pladserne til interesserede i din erhvervskreds.

Indholdet af VIP billetterne er:

  • Entrebillet til Ryttergården
  • Tribuneplads på DBA tribunen på langsiden
  • Egne borde i VIP teltet (Ved selskaber på mindst 10 personer)
  • Luksus buffet inklusive drikkevarer (fadøl, vin eller vand)
  • Team Den Blå Avis billetholder
  • Team Den Blå Avis T-shirt (Størrelse angives ved tilmelding)
  • Team Den Blå Avis Cap

Pris pr. deltager : 480 kr. + moms. - eller 380,- kr. + moms uden T-shirt

Tilmelding til Ann-Britt Ertman - mail aner@dba.dk.

PS: Børn op til 12 år - og ifølge med betalende voksne - har gratis adgang til Grand Prix Danmark på Jyllands Ringen. Der vil være en børnemenu til dem i VIP teltet - ganske gratis.

Bo Skovfoged

Læs mere om:
  • 28/08/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •