Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Citroen SAXO Cup

Han fik det ternede flag

Saxo Cup 
18/08/05 

Og hvordan gik det så med vores uheldige Saxo-kører, #31, Jens Abrahamsson som i sin motorsports-debut måtte gå så gruelig meget igennem, da mekanikken i hans Saxo-racer strejkede gang på gang.
 

Saxo-køreren, Jørn Vestergaard kom med trøstende ord til Jens Abrahamsson hvor han sluttede med at sige: -Jeg er sikker på, at Jens til sidst får løst problemet, og når bilen så kører igen og han får "kicket" på banen, er han klar til det næste problem og vil gå igennem ild og vand for at forblive i motorsporten.

Mekaniker, Kaj Pedersen var manden der kunne tøjle selv den mest drilagtige Saxo-bil, og efter en tur på hans værksted, stillede Jens Abrahamsson til start på Ring Djursland d. 6. & 7. august. Efter en tidtagning som nr. 12, kørte en pavestolt Jens i mål på en flot 10. plads. Og pludselig var al elendigheden glemt. Jo, motorsport er forunderlig.


Læs mere om:
 • 07/08/05 - Ring Djursland - Saxo Cup
 •  
   

  Citroen SAXO Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her