Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super Cup

Honda styrer for vildt

Super Cup 
16/08/05 

I den forgangne weekend blev 9. - 10. afdeling af DM for Super Cup afviklet på Padborg Park. Road Racing Fyn og Sønderjyllands Motor klub og stod for arrangementet. Vejrguderne var ikke helt med, så der var åbnet for sluserne med mellemrum, men også pletvis godt vejr.
 

Supercup stillede med 7 biler til start, og Special Saloon Car med 16 biler, så det var et flot felt der rullede på banen Lørdag til træning.

Padborg park er en svær bane at kommentere på - set fra Pitten af - derfor meget kort:

1. heat
Alle Supercup bilerne kørte på banen på regndæk, men ret hurtigt tørrede banen ud, så det blev en dyr weekend hvad angår dæk.

Sally startede godt ud, men skubbede desværre til Outzen, hvilket indebar en strafbane for ham - det bragte ham så langt bagud at det på trods af hård kamp fra hans side ikke kunne få ham op på den fine placering igen.
Oppe foran er det Jens Hansen der ellers fører Supercup feltet an efterfulgt af Jakob Borum, Erik Skovbjerg, Chris Poulsen, Mikkel Holch og Kim Olesen. 2. omgang var Chris gået forbi Erik hvilket kun holder til 3 omgang hvor Erik rykker forbi Chris igen.

På 9 omgang oversatser Jens Hansen for enden af Big Mag hvilket Jakob Borum udnytter og overtager føringen, der holder til mål. Målflaget viste at Jakob Borum trak det længste strå, 1 pl. til ham. 2. pl. til Jens Hansen, og på 3. pl. for første gang til Erik Skovbjerg.
Jesper Sally endte på 5. pladsen, men det gik rigtig stærkt for ham, han kørte Supercups feltets hurtigste tid med 1:11.721 - 1 point for det.

2. heat
Sally kommer bedst fra start skabt forfulgt af Jakob, og Jens. I første sving bliver Jens skubbet hvilket resultere i en snurre tur som bringer ham et stykke ned i feltet.
Her efter strækker Lotte's kuglepen på grund af vejrguderne.

Jakob fortæller: "Sally bliver overhalet af sin bagende, hvilket er årsag til en tur i autoværnet!"

Jakob suser straks forbi, han kan allerede smage sejers sødmen, som også holder hjem.
På 2 pladsen ligger Erik Skovbjerg indtil for enden af langsiden. Erik bliver stresset af at have Chris i hele bakspejlet, og "vælger" flugten i sandkassen, hvilket bringer Chris på en 2 plads. Mikkel Holch oversatser intet, han kører "stille og roligt" sin første pokal i hus.


Jakob Borum på vej mod dobbelt sejrene på Padborg Park.
(Foto: Motorsporten.dk / Anders Molin)

3 gange Honda på Podiet
Jakob Borum gentog succen fra 1. heat, og tog 1. pladsen igen, Kørerlæren Chris Poulsen indtog 2. pladsen og 3 pladsen gik til Mikkel Holch som ligesom Erik Skovbjerg skulle prøve podiet for første gang.
I 2. Heat tog Jakob Borum det ene point for hurtigste omgangstid 1:08:942.

Lad os nu se hvordan tingen kommer til at gå, på Ring Djursland i næste weekend - der er noget der tyder på, at der er ved at ske en omrokering af navnene på podiet..... så kampen er åben.

Jeg vil gerne på Super Cup's vegne takke for en rigtigt god weekend. Tingene fungerede rigtigt godt - kommunikation fra banens side, mad telt med musik, officials - tak for det - gentag bare succesen.

CMS Super Cup
Lotte Kobæk


Læs alt om Super Cup's besøg på Padborg Park
Læs mere om:
  • 05/08/14 - Padborg Park - Special Saloon
  •      Er din virksomhed klar til robotter?