Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Usædvanlig exit

Danish
Touringcar
Challenge 

13/08/05 

Første tekniske defekt i to år
Casper Elgaard, Århus, har i de seneste sæsoner været fast mand i toppen af Danish Touringcar Championship. Sølvvinder i 2003, guldvinder sidste år og aktuelt nummer et i pointtabellen.
 

Det vidner om en kører, der ikke bare er hurtig, men også meget pålidelig.
Imidlertid kneb det med pålideligheden ved 40 års Jubilæumsløbet på Ring Djursland, hvor DTC-mesteren allerede i pre-finalen måtte rulle ind til siden og parkere sin blå Essex-BMW.

"Det er rigtig ærgerligt. Man ønsker selvfølgelig, at den kunne have holdt i det mindste til finalen, så jeg havde fået et resultat i pre-finalen," siger Casper Elgaard, mens teamchef John Nielsen, England, tilføjer: "Det er sort uheld for Casper Elgaard, der må udgå med problemer med bagakselen. Det er en fejl der ikke er set før, og nu skal vi have undersøgt, hvordan det kan være sket.

Faktisk er det ikke bare den pågældende tekniske defekt, der er usædvanlig. Det er stort set også uhørt, at Casper Elgaard udgår af en DTC-afdeling med en teknisk defekt!

Hans seneste nul-scorer skyldtes således kollisioner (med John Nielsen ved Åbningsløbet i maj 2004 og Jan Magnussen, England, ved Grand Prixet i august 2003), og rent faktisk skal vi mere end to år tilbage, før Casper Elgaard sidst måtte udgå med en teknisk defekt!


Læs mere om:
  • 07/08/05 - Ring Djursland - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her