Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Citroen SAXO Cup

Claus Christensen til 40 års Jubilæumsløb på Ring Djursland

Saxo Cup 
10/08/05 

Det blev lidt af en blandet weekend for Saxo Cup køreren Claus Christensen, som dog alligevel fik scoret point til mesterskabet.
 

Saxo Cup kørerne var de første til at køre på banen lørdag morgen, hvor de i strålende solskin afviklede deres fri træning, her sluttede Claus på 9. pladsen 0,440 sekund efter den hurtigste kører.
Men da kørerne senere på dagen skulle ud i tidtagningen, så var vejret slået helt om, og kraftig regn generede her kørerne, men dog ikke mere en at Claus kunne advancere en plads, således at han slutte på 8. pladsen cirka et halvt sekund fra førende Leon Sørensen.


(Foto: Motorsporten.dk)

At kæmpe sig frem i Saxo Cup feltet er ikke let, da kørerne i toppen er meget lige, og racerne i sagens natur er helt ens, alligevel kunne Claus køre sig fra 8. til 5. pladsen i det første af søndagens løb, hvilket udover pointene også gav ham en bedre udgangs position til løb nummer to.

Var første løb gået godt, så gik andet løb til gengæld rigtig skidt.
Under løbet kommer Claus i nærkontakt med en af konkurrenterne, og dette taksere dommerne til en 'Stop and Go' straf til Claus, hvilket sætte ham helt tilbage i feltet.
Henover de sidste omgange kæmpede han sig op gennem den bagerste del af feltet, og han krydser målstregen som nummer 15, og er her igen på omgangshøjde med den vindende kører.


(Foto: Motorsporten.dk)

Med de point der blev kørt hjem i weekenden på Ring Djursland, så har Claus nu 213 point, hvilket placerer ham på 4. pladsen i Saxo Cup mesterskabet.
Næste løb for Claus bliver Grand Prix'et på Jyllands-Ringen den 27. og 28. august.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • 07/08/05 - Ring Djursland - Saxo Cup
 •  
   

  Citroen SAXO Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her