Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford 1800

To pokaler til Mark Kamstrup

F1800 
12/08/05 

Efter en lille pause fra Falkenberg, galdt det nu løbene på Ring Djursland.
 

Første tidtagning, gik rimelig godt med en 2. plads efer Kim Humborgstadt, var Mark Kamstrup godt tilfreds, til trods for han havde en del understyring, som vi senere fandt ud hvad årsagen var, fejlen blev rettet, og vi var klar til 2. tidtagning.

Middagssolen havde varmet banen godt op, så tiderne til 2. tidtagning ville nok blive en anelse dårligere en ved den første, Mark sluttede i følge TV skærmene som pole, så ni var vældig godt tilfreds.
Men det skulle senere vise sig at der var total rod i tidtagningen, så da listerne blev hængt op var Mark pludselig kun 3. på tiden. Dette skulle vise sig at der var sneget sig en fejl ind på deres tidstagnings anlæg, fejlene blev rettet men Mark var desværre kun blevet noteret for 2. hurtigste tid. Men den den reviderede liste skulle vise sig at den heller ikke holdt, der blev nemlig lagt protest imod proceduren af den ophængte liste, og som blev anerkendt... det resulterede så endnu engang i, at Mark blev sendt tilbage som nr. 3 på stargridden igen..

Heat 1:
Starten gik perfekt, Mark holdt sin 2.position, indtil de kom ud på langsiden, overtog Mark føringen efter en udbremsning af Kim Humborgstadt for enden af langsiden, Mark, Kim, og Nicki lagde afstand til resten af feltet, og havde mange gode og faire tætte dueller, hele løbet igennem, men Mark afgav aldrig føringen, og vandt første heat, 20 dejlige DM point var igen hjemme....

Heat 2:
Under eftermiddagssolen skulle næste heat afvikles, og selvfølgelig uden for TV tiden, men Formel 1800 har jo heller ikke brug for at blive vist på TV, der jo kun en begynderklasse hvor det hele starter, "eller har de"... Mark skulle jo så her starte som nr.3 på gridden. Starten gik igen perfekt Nicki, Dennis, og Mark kom afsted som henholdsvis 1,2,og 3, igen udbremsede Mark så Dennis for enden af langsiden, og lagde sig ind på 2. pladsen efter Nicki.

Nicki og Mark stak af fra resten af feltet, og Mark forsøgte at komme tæt nok på Nicki til et evt. overhalingforsøg, en da Mark flere gange var ved at miste bilen, på grund at sivende kølervædske fra Nicki´s bil, besluttede han at bilve på en sikker 2.plads, som absolut var vigtigere at tage 15 DM point med hjem, og derved forøge sin førende stilling i DM til 150 point.


(Foto: KEK)

Så alt ialt må man sige det var en utolig succesfuld weekend igen, i Team Lån & Spar Bank Racing.

Næste afd. gælder Grand Prix på Jylland-Ringen, som også tæller til Nordisk Mesterskab, med masser Formel 1800 fra hele Norden, det bliver spændende.

Så til alle de Formel 1800 biler der står og samler støv herhjemme, se at komme ud af hullerne og kom med på Jyllands-Ringen.

KEK


Læs mere om:
  • 07/08/05 - Ring Djursland - F1800 - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her