Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup Gr. N 2000

Anders godt tilfreds

Yokohama Cup
Gr. N 2000 

10/08/05 
Yokohama

- med indsatsen på Ring Djursland
Anders Christensen leverede endnu en fin præstation i Gruppe N 2000 klassen, hvor han deltager i en Peugeot 307 EPO racer - der var igen tydelig fremgang at spore.
 

Anders lagde ud med at køre 6. hurtigste tid i den første af tidtagningerne - han var blot 1/10 sekund fra Kurt Thiim på 3. pladsen og kun 0,466 sekund fra Casper Lind Poulsen på 1. pladsen.


(Foto: Motorsporten.dk)

I den anden tidtagning faldt tiderne lidt, også Anders', han sluttede her på 10. pladsen 0,827 sekund fra førende Kurt Thiim.

"Specielt min første tidtagning gik rigtig godt, jeg arbejdede mig stille og roligt ind på de hurtigste kørere i klassen, og havde jeg kørt bare en tiende del sekund hurtigere i den første tidtagning, så havde jeg skulle starte fra 3. pladsen" - udtalte Anders Christensen efter tidtagningerne.

Første heat startede rigtig godt, Anders holdt længe 6. pladsen, men et par ture i sandkassen ned i 'Skoven' betød at han måtte en tur i pit for at få renset fælgene for sten og grus.
Dette kostede desværre mange placeringer, så Anders sluttede løbet på 12. pladsen, en omgang bag den vindende kører.

Igen i det andet heat var der god fart på Anders, der i løbet af de 13 omgange kæmpede sig op på 9. pladsen, i et meget tæt opgør - de første 9 kørere krydsede målstregen indenfor 6,5 sekund.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Det gik rigtig godt her i weekenden, for første gang kørte jeg 0:59 tider på Ring Djursland, og jeg kan nu følge de øvrige kørere i klassen" - konstaterede Anders Christensen efter weekenden - "nu glæder jeg mig til løbet på Jyllands-Ringen, og hvis bare jeg kan holde mig på banen, så skal det nok gå."


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 07/08/05 - Ring Djursland - Yokohama Cup Gr. N 2000
  •  
     

    Yokohama Cup Gr. N 2000 nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: