Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Citroen SAXO Cup

Dyr weekend for Nygaard!

Saxo Cup 
11/08/05 

Tommy Nygaard og Team OK Racing fik en gennemført fantastisk start på sæsonen, og hele sæsonen har været domineret af Tommy i front af DM. Kun efter Juni-løbet på Jyllands-Ringen måtte Tommy for en kort stund overlade føringen til en konkurrent.
 

Før løbet på Ring Djursland, var der hele 41 point mellem Nummer 1 Tommy Nygaard og nummer 2 i mesterskabet Thomas Wulff.

Dette skulle dog vise sig at ændre sig til Ring Djurslands jubilæumsløb.

Første heat gik langt fra som forventet. Efter en dårlig tidskørsel skulle Tommy starte nr. 6 i første heat og 5. i andet løb. På ring Djursland er det utrolig svært at kører det tabte ind, og dermed forbedre tidskørslen markant. Første heat blev også kun til en 4. plads for Tommy, og heller ikke uden skrammer desværre.

Andet heat startede bedre, men der skulle ikke gå mange omgange før en MEGET voldsom påkørsel prøvede at sende Tommy og Racer langt ud af mesterskabet 2005. Gengæld for et knust sidespejl eller ej, vides ikke, men dyrt det blev det. På TV ses tydeligt et "overlagt mord" af Nygaards Saxo #1.

Da feltet er passeret får Tommy dog bilen i gang igen, og køre feltet op igen, men må på en af de sidste omgange overgive sig til pitområdet pga. skade på bilen.

Tommys Racer er nu "i bænk" i Ikast, og skaderne er store. "Skaden er voldsom, og har ramt rigtig uheldigt" fortæller Tommy: Det er en skade som bliver meget dyr bare i materialer, da både bagskærm, inderskærm, et stykke vognbund, panel, dør, 1 sporestang, bagbro, 2 fælge og meget mere er smadret. Det var slet ikke nødvendigt.

Status efter 12 afdelinger af mesterskabet er nu at føringen for OK Racing er indskrænket til 7 point ned til Thomas Wulff som har været "flyvende" de sidste par løb.
Saxo #1 er på operationsbordet i Ikast, og der arbejdes på højtryk for at kunne få bilen færdig inden næste afdeling, som køres d. 27.-28. august på Jyllandsringen. Det som bliver afgørende er, om delene kan fremskaffes i tide.

OK Racing


Læs mere om:
 • 07/08/05 - Ring Djursland - Saxo Cup
 •  
   

  Citroen SAXO Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her